Backlinks zijn links die verwijzen naar jou website. Backlinks zijn belangrijk voor je website want Google zal die waarderen waardoor je hoger gaat ranken.  Op zoek naar de beste linkbuilding-services? Dan zit je hier goed!

Hoewel sommige mensen het bouwen van backlinks associëren met spammy SEO-tactieken, is de waarheid dat backlinks belangrijker dan ooit zijn. Tegenwoordig kunt u zich echter alleen concentreren op het verkrijgen van backlinks van hoogwaardige websites die relevant zijn voor uw bedrijf. Focus eerst op de inhoud en de gebruiker – een verdiende redactionele backlink moet een natuurlijk onderdeel zijn van contentmarketing.

Backlinks heb je gewoon nodig

Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste SEO-tactieken en een van de meest gewogen rankingfactoren van Google. Google houdt ervan websites te rangschikken die blijk geven van expertise, autoriteit en vertrouwen – en als mensen bereid zijn terug te linken naar uw site, herkent Google dat als een autoriteitssignaal en beloont uw webpagina’s met hogere zoekresultaten.

Het opbouwen van kwaliteitslinks is niet het gemakkelijkste om te bereiken, maar als het op de juiste manier wordt gedaan, is het een uiterst effectieve tactiek. Er gaat niets boven uw eigen due diligence. Er is een inherent risico wanneer u een digitale marktdienst uitbesteedt, met name SEO-diensten .

Dus doe je eigen huiswerk voordat je een van de volgende backlink-bouwbedrijven inschakelt. Voordat we naar de lijst met beste backlink-bouwbureaus gaan, laten we het hebben over een van de beste nieuwe tactieken voor het bouwen van links in zoekmachine-optimalisatie dit jaar!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een zoekmachineoptimalisatieproces waarbij backlinks (ook wel hyperlinks genoemd) worden verkregen van websites van derden die terugklikken naar een pagina op uw website. Er zijn veel manieren om links naar uw website te bouwen, en hoewel ze in moeilijkheidsgraad variëren, zijn SEO-experts het erover eens dat linkbuilding een van de meest uitdagende aspecten van hun werk is.

Om die reden huren veel bedrijven, evenals digitale marketingbureaus, professionele linkbuilding-bedrijven in om hen te helpen bij deze specifieke SEO-taak.

Wat is een linkbuildingservice?
Een linkbuildingservice is een digitale marketingservice die wordt uitgevoerd door een ervaren SEO-consultant of een SEO-bureau die een bedrijf helpt backlinks te verwerven door middel van linkbuilding-activiteiten.

Linkbuilding-activiteiten omvatten onder andere handmatige outreach, gastbloggen en gebroken linkbuilding.

Backlinks

Wat is de beste nieuwe linkbuilding-tactiek?

De beste nieuwe tactiek voor het bouwen van links is Podcast Guesting, een marketingtactiek waarbij een podcast-boekingsservice, door middel van directe outreach, u boekt als gastexpert op podcasts van derden. Als gevolg hiervan verdient de podcastgast vaak organische backlinks van hoge kwaliteit op de website van de host door middel van een podcast-afleveringsnotitiespagina.

Podcast guesting is een van de best bewaarde geheimen van de SEO-industrie. U kunt meerdere links met een hoge domeinautoriteit (op sites met echt verkeer) van de site van de host krijgen voor lagere kosten dan de meeste sites voor linkbuilding per link in rekening brengen! Omdat de shows over jou (de gast) gaan, zijn er tal van extra voordelen, zoals het opbouwen van een persoonlijk merk en de organische accumulatie van invloed en nicheautoriteit.

Seobureau

Seobureau  staat bekend om hun aangepaste backlink-building en link-outreach-werk. Hun benadering van outreach stelt u in staat om zo veel of zo weinig betrokkenheid te hebben als uw team wenst. Ze zijn sinds 2011 gespecialiseerd in het bereiken van links en zijn in staat om links te beveiligen met behulp van verschillende tactieken. Als veilig, langdurig en schaalbaar belangrijk voor u zijn, is deze service het overwegen waard. De omvang en ervaring van het team van Stellar SEO stelt hen in staat om uit te blinken in handmatige outreach, contentpromotie en passieve linkacquisitiestrategieën. Als u een beperkt budget heeft of op zoek bent naar slechts een paar links, bieden ze ook een blogger-outreach-service met pay-per-link-prijzen. In beide gevallen spreken de resultaten die ze hebben geproduceerd boekdelen voor de kwaliteit van deze service.

Seobureau  is een van de oorspronkelijke linkbuildingbedrijven en heeft enkele van ’s werelds grootste merken geholpen hun online aanwezigheid te vergroten. Ze zijn ook de whitelabel-partner van tal van SEO-bureaus en helpen hen links voor hun klanten op te bouwen.

Linkbuilding Vlaanderen

Linkbuilding Vlaanderen is een uitbestede leverancier van linkbuilding en content voor SEO-bureaus. Met een gebruiksvriendelijk dashboard om bestellingen te beheren en te volgen, geeft aanmelding bij FATJOE u toegang tot premium ’toppertje’-services zoals Blogger Outreach. Met hun Blogger Outreach-product gaat Linkbuilding Vlaanderen erop uit om product- en merkvermeldingen van uw klanten op relevante blogs en websites te krijgen. Ze houden een geschiedenis bij van elke plaatsing in hun systeem, zodat u nooit dubbelklikt op links. Je kunt hun linkbuilding-services aanvullen met wat blogs schrijven en af ​​en toe persberichten, en je hebt een gediversifieerde rangorde binnen handbereik. Het is ook het vermelden waard, de focus van Linkbuilding Vlaanderen  ligt uitsluitend op het zijn van een white label SEO-servicevoor digitale bureaus, in plaats van consulting, waardoor hun prijzen laag en de doorlooptijden snel zijn.

Linkbuilding Vlaanderen  is een van de snelstgroeiende linkbuilding- en SEO-bureaus grotendeels dankzij hun hoogwaardige linkbuildingdiensten die worden vertrouwd door grote nationale merken. De end-to-end linkbuilding-strategie van Sure Oak helpt de betekenis van “hoogwaardige” backlinks in de SEO-industrie opnieuw te definiëren. Met een focus op de juiste statistieken, relevantie en de juiste ankertekst, is hun aanpak voor linkbuilding innovatief. Door relaties te combineren met een nauwgezet doorlichtingsproces en bewezen strategieën, verwerven ze effectieve links die de organische zoekresultaten voor hun klanten verbeteren. Als je serieus bent over het verhogen van je Google-ranglijst, wil je misschien het pièce de résistance van Sure Oak overwegen, hun EDU-linkbuildingservice. Academische instellingen behoren tot de meest gezaghebbende en betrouwbare domeinen die er zijn,

Linkbuilding Experts

De linkbuilding-aanpak van Linkbuilding Experts is deze: hun interne marketingteam zoekt websites van hoge kwaliteit voor het plaatsen van links. De inhoudsprofessionals van Linkbuilding Experts creëren artikelen die op deze doorgelichte websites worden geplaatst, met natuurlijke links naar u. Deze artikelen dienen een paar doelen: ten eerste bevorderen ze de natuurlijke stroom van de backlink. De artikelen gaan ook ver om uw merk te vestigen en uw bedrijf als onderwerpsautoriteit te positioneren.

Bij Linkbuilding Experts draait alles om de kwaliteit van backlinks in plaats van kwantiteit. Links van lage kwaliteit kunnen in de toekomst rangschikkingsproblemen veroorzaken, dus vermijden ze deze door een strikte set kwaliteitsrichtlijnen te hanteren.

Dit handmatige linkbuildingbureau ontwikkelt campagnes op basis van onderzoek en KPI’s die zijn afgestemd op specifieke klantbehoeften. Page One Power gebruikt een benadering waarbij de relevantie eerst centraal staat, in tegenstelling tot het gebruik van een paginarangschikkingsstatistiek als criteria. Dit betekent dat u een aantal verschillende statistieken moet combineren om de links te vinden die het beste werken voor uw bedrijf.

Ze hanteren een teambenadering om met hun klanten samen te werken en hechten veel waarde aan transparante communicatie, zodat de klant zich altijd bewust is van de redenering achter hun linkimplementatie. Ze stemmen een proces af op uw eerdere ervaring met linkbuilding en huidige marketing, SEO-kennis, nicheconcurrenten en uw unieke verkoopvoorstel.

Backlinks

Linkbuilding strategie

Strategie : een diepgaande blik in uw branche, concurrenten en uw bestaande linkprofiel. Indien nodig voeren ze een link afwijzend uit om giftige links te verwijderen.
Prospectie : met behulp van een eigen stuk software dat ze zelf hebben gebouwd, schrapen ze het web op zoek naar zeer relevante linkmogelijkheden.
Goedkeuring : deze koppelingen worden maandelijks aan klanten gepresenteerd. De opdrachtgever heeft volledige controle over welke kansen doorstromen naar de volgende fase in het proces.
Bereik : op basis van de link die u kiest, zal hun team een ​​reeks pitches schrijven om voor elke gelegenheid voor te stellen. De pitches variëren van het bouwen van gebroken links tot het plaatsen van gasten, het hangt allemaal af van uw branche en wat er beschikbaar is.
Beheer : voortdurende onderhandelingen, projectbeheer en communicatie met klanten om ervoor te zorgen dat de koppelingen tijdig worden gelegd.

Koop Link Building Pakketten & Link Building Services verstandig!

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van uw zoekmachineoptimalisatiestrategie. Wanneer u een linkbuildingbureau inschakelt, zorg er dan voor dat u alleen links koopt die relevant zijn voor uw bedrijf en publiek.

Vermijd het kopen van links op basis van DA. Vermijd het werken met linkbuildingbedrijven die backlinks uitsluitend verkopen op basis van DA of “domeinautoriteit”. Wat is domeinautoriteit? Domain Authority is een SEO-statistiek van derden die is ontwikkeld door Moz en die probeert te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat een website scoort op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). In de begindagen van SEO was DA nuttig, maar het is niet langer nauwkeurig of relevant omdat het te gemakkelijk is om de DA-score van een website te manipuleren met spammy SEO-tactieken. Dit betekent dat op DA gebaseerde linkverkopers u backlinks kunnen verkopen die vanuit het oogpunt van scoren van hoge kwaliteit lijken, maar in feite nutteloos of zelfs schadelijk zijn voor uw website. Met andere woorden, een DA-score van een website is in wezen nutteloos en u mag nooit backlinks kopen op basis van Domain Authority-scores.

Koop links op basis van DR en echt verkeer

Een betere manier om backlinks te kopen, is door links te kopen op basis van DR of “domeinbeoordeling”. Wat is domeinbeoordeling? Domain Rating of DR is een SEO-scorestatistiek op basis van een 100-puntsschaal ontwikkeld door Ahrefs die de sterkte van het backlinkprofiel van een website laat zien in vergelijking met de andere in hun database. DR is veel relevanter en nauwkeuriger in de huidige SEO-wereld. Naast een DR-score, wil je er altijd zeker van zijn dat je backlinks krijgt van sites met echt bezoekersverkeer. Over het algemeen moet u alleen links targeten met een minimale DR-beoordeling van 30 en een minimale verkeerswaarde van 1.000 bezoekers per maand.

Controleer uw backlinkrapporten

Een kwalitatieve linkbuild is noodzakelijk en onvermijdelijk voor bedrijven die organische rankings willen domineren. Maar op volume gebaseerde linkbuilding van lage kwaliteit is slecht en kan onherstelbare schade toebrengen aan uw aanwezigheid op het web.

Doe je huiswerk voordat je een SEO-bedrijf inhuurt en vertrouw op de linkbuilding-experts die de ervaring en tijd hebben om het goed te doen. Neem ook de tijd om erachter te komen hoe en waar uw website wordt geciteerd op websites van derden. Sommige bedrijven beginnen met het aanbieden van echt geweldige links, en de kwaliteit kan na verloop van tijd vervagen.

Als je dit bericht op toplinkbuilding-services leuk vond, wil je misschien ook onze lijst met de beste SEO-tools van dit jaar bekijken .