Blogs laten maken? Dan zit je hier aan het juiste adres, wij realiseren  betaalbare blog artikelen die geplaatst worden op zeer interessante websites. Blogs laten maken zijn de oplossing om u website een enorme boost te geven. Iedereen die wat van SEO kent weet dat zoekwoorden dé weg zijn naar een hoge score op Google. Maar wist je ook dat dit niet het enige is? Blog linkbuilding is het lelijke eendje onder de zoekmachine-optimalisatie-acties: niemand praat erover. Maar de impact van blogs laten maken is wél gigantisch.

Waarom blogs laten maken?

Een blog is eigenlijk het fundament van je website, hoe meer relevante blogs er geplaatst worden op het internet met backlinks die naar jouw website verwijzen, hoe relevanter je website voor Google wordt. Kort samengevat geven de zoekmachines jouw website een relevantiescore op basis van het aantal links naar uw blogwebsites. En op basis van de betrouwbaarheid van die koppelingen, uiteraard. Hoe vaker dus over jou gesproken wordt, hoe hoger je scoort. Blogs zijn dus een zeer interessante om hoger in Google te geraken want Google zal jou website belonen met een hogere positie.  Met ons netwerk van blogwebsites zorgt ons team ervoor dat je relevantie voor Google snel toeneemt. Blogs laten maken over uw bedrijf is de ideale methode om uw website super interessant te maken voor het algoritme van Google. Blogs zijn eigenlijk een manier van linkbuilding maar veel effieciënter. Waarom? Omdat een blog artikel alleen links van uw website bevat en het artikel relevante content bevat over uw business, producten of diensten. Blogs worden dus toegepast om zoekwoorden hoger in Google te krijgen.

In onze blogs verwerkt ons team één of twee van uw zoekwoorden met daarop een link die naar jou website zal verwijzen. De websites waar onze blogs komen te staan zijn één voor een van hoge kwaliteit (minstens 40+ DR). Al onze blogs zijn zeer relevant en bevatten minimaal 800 woorden, gerelateerd aan uw producten, diensten of niche. Samen bekijken wij welke zoekwoorden interessant zijn om te ondersteunen en daar laten gaan we blogs voor realiseren en posten.

Hoe hoger de DA en DR waarde is van de websites of blogsites waar jou blogs komen te staan hoe meer waarde de links zullen krijgen. Blogs laten maken die snel jou zoekwoorden ondersteunen is onze doelstelling. Onze manier van link building* is de “missing link” om een toppositie in Google te bekomen.

Het creëren van content is een enorm probleem voor de meeste bedrijven. Het is tijdrovend, duur en resulteert vaak in uitvoer van lage kwaliteit. Ons team helpt je de inhoud te creëren die je bedrijf nodig heeft om te groeien zonder vertragingen of frustraties. De artikelen worden gemaakt op basis van criteria die het beste bij uw bedrijf passen volgens de Tier linkbuilding methode!

Het hebben van een blogartikel op uw site is een van de beste manieren om uw SEO-ranglijst te verbeteren. Maar als u bezig bent met het runnen van uw bedrijf en geen tijd heeft om zelf artikelinhoud te schrijven, dan heeft u ons team nodig! Het artikel kan over alles gaan waar u het over wilt hebben, wat betekent dat er geen limieten zijn aan wat voor soort artikelen u met ons genereren!

Wij geloven in “Evergreen Multitier  link building” voor de langere termijn.
We maken overigens geen gebruik van startpagina, partner en homepage links!
Wij gaan voor goed gestructureerde content van minimaal 1000+ woorden geplaatst op snelle goed uitziende websites. Niet alleen bespaar je honderden euro’s per maand maar krijg je uiteindelijk een veel hoger rankings rendement in de zoekmachines.

Wij kunnen blogs maken in heel wat talen voor heel wat landen.

Onze blogpakketten in het Nederlands, Engels, Frans, Duits … Voor elk land

Blog Pakket 1 - BASIC PLAN
€ 300
500 posts op 30 subdomeinen gedript over 1 maand
Multi tier linkbuilding systeem 500 artikelen met links op 30 subdomeinen. Maximaal 6 Money site links
Structured Content - 1200 woorden
Speciale linkbuilding naar de 500 posts
DA/DR 30-50
Bestel BASIC PLAN
Blog pakket 2 - STANDARD PLAN
€ 400
750 posts op 40 subdomeinen gedript over 1 maand
Multi tier linkbuilding systeem 750 blogs/artikelen verspreidt over alle tiers. Maximaal 8 Money site links
Structured Content - 1200 woorden
Speciale linkbuilding naar de 750 posts
DA/DR 30-50
Bestel STANDARD PLAN
Blog pakket 3 - BOOST PLAN
€ 500
1000 posts op 50 subdomeinen gedript over 1 maand
Multi tier linkbuilding systeem 1000 blogs/artikelen verspreidt over alle tiers. Maximaal 10 Money site links
Structured Content - 1200 woorden
Speciale linkbuilding naar de 1000 posts
DA/DR 30-50
Bestel BOOST PLAN

 

Kenmerken

  • Artikelen op High Autority relevante websites/domeinen met een Rating van minimaal 30 DR per blog
  • Structured Content – 1200 woorden
  •  Posts verspreidt over alle tiers
  •  Posts gedript over 1  maand
  •  Maximaal 6 Money site links
  •  Speciale linkbuilding naar de 300 posts
  • Echt verkeer met Hoge DA CBD blogs
  • Google geïndexeerd
  • Do-Follow backlinks
  • Veilige backlinks

Zeer sterke backlinks

Je linkbuilding uitbesteden via ons Organisch Link building Netwerk. Branche/Niche relevant.
Voor lokale en landelijke websites en webwinkels.

Tier linkbuilding

We leveren ook linkbuilkding backlinks in andere talen

Blogs kunnen geschreven worden in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans… Door onze internationale linkbuilding techniek kunnen wel inkbuilding  in meerdere talen opnemen in onze campagnes. Voor elk land bieden we speciale campagne aan.

Wij kunnen in de meest voorkomende talen linkbuilding netwerken opzetten. Heb je een Duits of Engelse website of een Spaanse afdeling, dan is dat geen probleem.

De campagnes zijn bedoelt om ieder die in welk land dan ook actief is te helpen om hun rankings des al niet te min het backlink profiel op te schroeven. Met het juiste content publishing systeem kan ook jij in andere landen hoger in google komen.

Internationale Blog posts over uw website.

Blogs kunnen geschreven worden in het Nederlands en geplaatst worden .be of .nl domeinen maar wij raden onze klanten tevens aan om ook blogs in het Engels te laten maken omdat Google meer waarde hecht aan een Engelstalig artikel dan aan een blog in je eigen moedertaal. Maar uiteraard maken we ook blogs in het Nederlands. Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaanse artikelen behoren ook  tot de mogelijkheden. Onze nationale eninternationale blog techniek is zeer bepalend voor de zoekwoorden die u wilt ondersteunen. Trouwens wanneer er veel geschreven wordt over uw website in combinatie met verschillende zoekwoorden die verwijzen naar uw website gaar Google dit zeer interessant vinden waardoor uw positie in het organisch resultaat van Google sterk zal toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben allemaal een sterke Domein Autoriteit van 30+ DA en een zeer sterke Domein Rating van min 40+ DR per blog. Onze nationale en  internationale blog techniek zal u zoekwoorden een echte boost geven in de ranking van Google, binnen een paar weken zal u al een groot verschil zien!

Blogs laten maken is onmisbaar voor uw zichtbaarheid in Google. Blog Linkbuilding is een krachtige oplossing, op voorwaarde dat de links komen van websites die ‘goed aangeschreven’ staan en je eigen webpagina SEO technisch in orde zijn natuurlijk.

Wanneer u bij ons een bog pakket bestelt krijgt u een Excel bestand toegestuurd met daarin alle linkjes naar de blogs toe. Zo hebt u een overzicht van de blog plaatsingen.

Wilt u meer info?

Wilt u meer weten over blogs laten maken? Contacteer ons en vertellen u graag over onze manier van werken. Ga naar ons contactformulier of bel +32 495/21 45 83.

 

Bekijk een aantal voorbeelden van onze blogs

http://www.dakwerken-de-boeck-jan.be/uncategorized/covid-19-moet-niet-zorgen-voor-achterstallige-klusjes/
http://www.mauriciotravels.com/nl/2020/10/kies-je-voor-shuttle-of-valet-parking/
https://www.selfgrowth.com/articles/some-most-impgortant-truck-movement-reime
http://global-taxi-antwerpen.be/2020/05/18/op-vakantie-in-eigen-land/
http://www.seobureau.be/2018/04/17/factoren-die-de-kosten-van-google-adwords-bepalen/
https://huisverbouwen.wordpress.com/2020/10/20/diy-regenwaterbuffer-maken/
http://www.neytinterieur.be/uncategorized/advies-om-glans-in-uw-marmer-terug-te-krijgen/
http://www.chavattehuurwagens.be/algemeen/heb-je-verhuishulp-nodig/
https://bouwinspiratie.jouwweb.nl/welke-classificaties-gekeurde-sloten-bestaan-er
https://woon-tips3.webnode.be/waarom-kiezen-voor-een-cilinderslot/
https://www.luchtdicht-bouwen-expert.be/uncategorized/van-lekkages-tot-adviezen-de-loodgieter-staat-er-klaar-voor
http://www.demirbouw.be/uncategorized/waarom-je-jouw-huis-eens-moet-laten-inspecteren-door-een-loodgieter
http://www.heelveeltuinartikelen.be/uncategorized/wat-is-nu-het-gevaarlijkste-ongedierte/
http://www.detuinmeubelspecialist.be/uncategorized/ongedierte-is-nooit-welkom
https://bouwgarant.jouwweb.nl/de-loodgieter-helpt-graag-bij-het-verbouwen-of-verhuizen
http://www.woningenbouw.be/uncategorized/heb-je-hulp-nodig-bij-het-verhuizen-bel-de-loodgieter-maar-op
http://www.bouwtradex.nl/overig/waarom-een-loodgieter-onmisbaar-is-bij-het-verbouwen/