Blogs laten maken? Dan zit je hier aan het juiste adres, wij schrijven betaalbare blog artikelen die geplaatst worden op zeer interessante websites. Blogs laten maken zijn de oplossing om u website een enorme boost te geven. Iedereen die wat van SEO kent weet dat zoekwoorden dé weg zijn naar een hoge score op Google. Maar wist je ook dat dit niet het enige is? Blog linkbuilding is het lelijke eendje onder de zoekmachine-optimalisatie-acties: niemand praat erover. Maar de impact van blogs laten maken is wél gigantisch.

Waarom blogs laten maken?

Een blog is eigenlijk het fundament van je website, hoe meer relevante blogs er geplaatst worden op het internet met backlinks die naar jouw website verwijzen, hoe relevanter je website voor Google wordt. Kort samengevat geven de zoekmachines jouw website een relevantiescore op basis van het aantal links naar uw blogwebsites. En op basis van de betrouwbaarheid van die koppelingen, uiteraard. Hoe vaker dus over jou gesproken wordt, hoe hoger je scoort. Blogs zijn dus een zeer interessante om hoger in Google te geraken want Google zal jou website belonen met een hogere positie.  Met ons netwerk van blogwebsites zorgt ons team ervoor dat je relevantie voor Google snel toeneemt. Blogs laten maken over uw bedrijf is de ideale methode om uw website super interessant te maken voor het algoritme van Google. Blogs zijn eigenlijk een manier van linkbuilding maar veel effieciënter. Waarom? Omdat een blog artikel alleen links van uw website bevat en het artikel relevante content bevat over uw business, producten of diensten. Blogs worden dus toegepast om zoekwoorden hoger in Google te krijgen.

In onze blogs verwerkt ons team één of twee van uw zoekwoorden met daarop een link die naar jou website zal verwijzen. De websites waar onze blogs komen te staan zijn één voor een van hoge kwaliteit (minstens 40+ DR). Al onze blogs zijn met de hand geschreven en bevatten minimaal 500 woorden, gerelateerd aan uw producten, diensten of niche. Samen bekijken wij welke zoekwoorden interessant zijn om te ondersteunen en daar laten gaan we blogs voor schrijven en posten.

Hoe hoger de DA en DR waarde is van de websites of blogsites waar jou blogs komen te staan hoe meer waarde de links zullen krijgen. Blogs laten maken die snel jou zoekwoorden ondersteunen is onze doelstelling. Onze manier van link building* is de “missing link” om een toppositie in Google te bekomen.

Onze blogpakketten in het Nederlands, Engels, Frans, Duits …

Blog Pakket 1
€ 75
Levertijd ongeveer 3 dagen
Wij schrijven 3 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DR 40+
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 200
Levertijd ongeveer 7 dagen
Wij schrijven 8 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DR 40+
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 450
Levertijd ongeveer 7 dagen
Wij schrijven 20 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DR 40+
Bestel Blog Pakket 3

 

Kenmerken

Artikelen op High Autority relevante domeinen met een Rating van minimaal 40 DR per blog
Echt verkeer met Hoge DA CBD blogs
Internationale blog techniek
Google geïndexeerd
Do-Follow backlinks
Veilige backlinks

Blogs kunnen geschreven worden in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans

Internationale Blog posts over uw website.

Blogs kunnen geschreven worden in het Nederlands en geplaatst worden .be of .nl domeinen maar wij raden onze klanten tevens aan om ook blogs in het Engels te laten maken omdat Google meer waarde hecht aan een Engelstalig artikel dan aan een blog in je eigen moedertaal. Maar uiteraard maken we ook blogs in het Nederlands. Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaanse artikelen behoren ook  tot de mogelijkheden. Onze nationale eninternationale blog techniek is zeer bepalend voor de zoekwoorden die u wilt ondersteunen. Trouwens wanneer er veel geschreven wordt over uw website in combinatie met verschillende zoekwoorden die verwijzen naar uw website gaar Google dit zeer interessant vinden waardoor uw positie in het organisch resultaat van Google sterk zal toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben allemaal een sterke Domein Autoriteit van 30+ DA en een zeer sterke Domein Rating van min 40+ DR per blog. Onze nationale en  internationale blog techniek zal u zoekwoorden een echte boost geven in de ranking van Google, binnen een paar weken zal u al een groot verschil zien!

Blogs laten maken is onmisbaar voor uw zichtbaarheid in Google. Blog Linkbuilding is een krachtige oplossing, op voorwaarde dat de links komen van websites die ‘goed aangeschreven’ staan en je eigen webpagina SEO technisch in orde zijn natuurlijk.

Wanneer u bij ons een bog pakket bestelt krijgt u een Excel bestand toegestuurd met daarin alle linkjes naar de blogs toe. Zo hebt u een overzicht van de blog plaatsingen.

Wilt u meer info?

Wilt u meer weten over blogs laten maken? Contacteer ons en vertellen u graag over onze manier van werken. Ga naar ons contactformulier of bel +32 495/21 45 83.

 

Bekijk een aantal voorbeelden van onze blogs

http://www.dakwerken-de-boeck-jan.be/uncategorized/covid-19-moet-niet-zorgen-voor-achterstallige-klusjes/
http://www.mauriciotravels.com/nl/2020/10/kies-je-voor-shuttle-of-valet-parking/
https://www.selfgrowth.com/articles/some-most-impgortant-truck-movement-reime
http://global-taxi-antwerpen.be/2020/05/18/op-vakantie-in-eigen-land/
http://www.seobureau.be/2018/04/17/factoren-die-de-kosten-van-google-adwords-bepalen/
https://huisverbouwen.wordpress.com/2020/10/20/diy-regenwaterbuffer-maken/
http://www.neytinterieur.be/uncategorized/advies-om-glans-in-uw-marmer-terug-te-krijgen/
http://www.chavattehuurwagens.be/algemeen/heb-je-verhuishulp-nodig/
https://bouwinspiratie.jouwweb.nl/welke-classificaties-gekeurde-sloten-bestaan-er
https://woon-tips3.webnode.be/waarom-kiezen-voor-een-cilinderslot/
https://www.luchtdicht-bouwen-expert.be/uncategorized/van-lekkages-tot-adviezen-de-loodgieter-staat-er-klaar-voor
http://www.demirbouw.be/uncategorized/waarom-je-jouw-huis-eens-moet-laten-inspecteren-door-een-loodgieter
http://www.heelveeltuinartikelen.be/uncategorized/wat-is-nu-het-gevaarlijkste-ongedierte/
http://www.detuinmeubelspecialist.be/uncategorized/ongedierte-is-nooit-welkom
https://bouwgarant.jouwweb.nl/de-loodgieter-helpt-graag-bij-het-verbouwen-of-verhuizen
http://www.woningenbouw.be/uncategorized/heb-je-hulp-nodig-bij-het-verhuizen-bel-de-loodgieter-maar-op
http://www.bouwtradex.nl/overig/waarom-een-loodgieter-onmisbaar-is-bij-het-verbouwen/