CTR verhogen? Om je Click Through Rate (klikfrequentie ) te verhogen is belangrijk voor een hogere stijging in Google. Het maakt niet uit of je SEO-technieken toepast of investeert in linkbuilding; bepaalde statistieken zijn van fundamenteel belang voor het verbeteren van de prestaties en het succes van uw digitale marketingstrategie . Uw CTR (Click-Through Rate), een zeer belangrijke indicator van elke strategie. Hoe hoger de CTR van een website hoe meer voordelen uw bedrijf heeft. Het grootste voordeel is een betere ranking in organische zoekopdrachten.

Om de CTR te verhogen heb je mensen nodig die vi Google op je website klikken. Hoe meer menselijke klikkers organisch via Google binnenkomen hoe meer Google je website zal waarderen en hoe hoger je na een tijd zal ranken.

Het genereren van verkeer naar uw website verbetert de positie in zoekmachines zoals Google, hoe meer bezoeken uw website krijgt en hoe gemakkelijker en sneller ernaar wordt verwezen. U kunt dan streven naar de eerste positie in zoekmachines op basis van de trefwoorden die verband houden met uw activiteit. Het is natuurlijk een aanvullende oplossing, je zult je site correct moeten optimaliseren zodat deze voldoet aan de referentienormen opgelegd door Google.

Uw CTR Click Through Rate (klikfrequentie) verhogen

De meeste websites die goed geoptimaliseerd zijn hebben gemiddeld 50 tot 100 bezoekers per dag. Dat zijn 1500 tot 3000 bezoekers per maand. Neem nu dat je bijvoorbeeld 200 tot 500 bezoekers per dag zou krijgen op je website, dit zou toch fantastisch zijn.

Het voordeel hiervan is de CTR verhogen en na een tijdje een boost in het organisch resultaat van Google. Waarom staan websites zoals een Bol.com of Coolblue steeds 1 of 2 in Google op heel wat zoekwoorden denk je. Omdat ze meer dan duizend bezoekers per dag krijgen vanuit Google en dit zorgt voor een hoge CTR. Een hoge CTR is belangrijk want Google gaat je website dan meer waarderen, hoe hoger de CTR hoe hoger je gaat ranken.  Je CTR verhogen is dus meer dan aangewezen als je de ranking van je website wil verhogen.

Waarom je CTR laten verhogen?

Verhoog de organische klikfrequentie (CTR) voor betere webprestaties in Google
Verlaag je bouncerate met onze Boost your CTR.
Krijg meer verkeer en een betere ranking in de Zoekmachines
Je CTR verhogen, dit is wat je nodig hebt om je website een flinke zet te geven in de rankings.

Wij werken samen met ’s werelds eerste en enige crowd-sourced zoekplatform waar website-eigenaren en marketeers gericht websiteverkeer kunnen kopen om de SEO-ranglijst te verbeteren. De mensen worden betaald om uw zoekwoorden op te zoeken in Google en uw website te bezoeken, waardoor echt organisch zoekverkeer wordt gegenereerd en uw SERP-klikfrequentie (CTR) wordt verhoogd.

Onze clickers installeren een browserextensie waarmee we hun gedrag kunnen volgen en controleren of ze uw klikopdrachten voltooien.

Gebruikers zoeken naar uw zoekwoordgroep op Google, zoals elke natuurlijke zoeker zou doen. Vervolgens scrollen ze naar beneden en navigeren ze door de pagina’s met zoekresultaten totdat ze uw site hebben gevonden. Ze klikken op uw URL om uw site te bezoeken. Eenmaal op uw site zullen ze op en neer scrollen en ongeveer 60 seconden op de pagina blijven. Als u wilt, kunt u een tweede interne pagina opgeven die ze op uw site kunnen bezoeken. Ze zullen op geen enkel moment op de terugknop klikken. Als ze klaar zijn, verlaten ze het tabblad, zonder terug te keren naar Google.

Als je de statistieken in Google Analytics wilt verbeteren en je ranking wilt verhogen in de Zoekmachines, overweeg dan om ons CTR Boost abonnement te bestellen.

 

Verbeter SEO met CTR manipulatie

Verbeter uw SEO ranking posities door het verhogen van de click-through van uw zoekwoorden. CTR verhogen is de SEO sleutelfactor die Google positieve gebruikerssignalen laat zien. Probeer het grootste woonnetwerk voor CTR manipulatie. Krijg echte klikken van Google zoekresultaten (SERP) om uw click-through-rate (CTR) en SEO website rankings te verhogen. Bot verkeer en organische klikken van CTR boost worden geregistreerd in de beste metriek tools.150 landen zijn beschikbaar.

CTR boost

Bestel websiteverkeer en verhoog je CTR

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

Een uniek voorbeeld dat het verhogen van de CTR werkt

 

Op 7 dagen tijd stuurden we enkele duizenden bezoekers naar onze website waarvan de meeste organisch via Google op onze website terecht kwamen. 

Zoals je ziet worden de bezoekers die we sturen vanuit Google mooi weergegeven zowel in Google Analytics als in de Google Search Console. We tonen dit hier om te bewijzen dat onze dienstverlening rond CTR verhogen werkt.

RankBrain is een van de Top 3 Ranking Factors die rekening houdt met User Experience.
G/De zoekmachine kijkt naar de gedragssignalen van gebruikers (klikfrequentie, bouncepercentage, Dwell Time (hoelang men op je site blijft).

De zoekmachine rating of SERP van een website is heel belangrijk.

Hoe hoger uw webpagina’s scoren in zoekmachines, zoals Google, hoe meer verkeer dat u genereert voor uw website. Het genereren van natuurlijk verkeer via zoekmachines kan het conversiepercentage van uw site verbeteren.

Echter, een van de beste manieren om uw SERP te verbeteren is het verkeer naar uw website te verhogen. Dit plaatst u in een Catch-22 omdat het hele punt van hoog scoren op zoekmachines is om het verkeer te verhogen. Gelukkig kan software die verkeer genereert het organische verkeer naar uw website verhogen, uw SERP effectief verhogen en een einde maken aan deze paradox.

Er zijn een aantal gratis traffic software generatoren, maar je moet op je hoede zijn om ze te gebruiken. Het is een kopersmarkt, en deze gratis diensten zijn zelden de risico’s waard. In plaats daarvan zou u moeten kijken naar het investeren in een dienst die op natuurlijke wijze uw SERP kan verhogen. Er zijn er maar een paar die u echt zou moeten overwegen te gebruiken.

Ontdek de wereld van Traffic Generation

Wanneer u zoekt naar manieren om uw CTR Click Through Rate (klikfrequentie) verhogen of meer verkeer naar uw website te loodsen zult u waarschijnlijk resultaten krijgen voor een aantal diensten. Het probleem is dat al deze diensten beweren het antwoord te zijn. Hoe bepaal je dan welke het waard is om te gebruiken?

Het doel van traffic generatie is om uw CTR Click Through Rate (klikfrequentie) te verhogen en het verkeer naar uw website. Echter, niet alle van hen vonken verkeer op dezelfde manier. Sommigen gebruiken bots, terwijl anderen echte mensen gebruiken. De meeste mensen vinden het prettig om echte menselijke bezoekers te hebben, zoals de dienst Traffic Generation van Linkbuilding Vlaanderen aanbiedt.

Traffic Generation heeft een zorgvuldig uitgekozen en doorgelicht collectief van mensen uit alle landen en talen om u te helpen uw organische SEO-klikdoelen te verbeteren. Alle zoekopdrachten en klikken/tikken zijn 100% echt en echt, en er worden geen bots of VPN’s gebruikt.

Wanneer u een bestelling plaatst via de onze website, beginnen echte menselijke “klikkers” die relevant zijn voor uw opgegeven land/regio en taal te zoeken naar uw gewenste trefwoorden en door te klikken naar uw website.

De Traffic Generation klikkers gebruiken een webbrowserextensie die bijhoudt wanneer, wat en hoe ze zoeken, zodat alle bestellingen traceerbaar en verifieerbaar zijn. Wanneer clickers uw site bezoeken, zullen ze minimaal 60 seconden door de pagina bladeren. Dit zal dus uw CTR verhogen.

U kunt ook een interne pagina opgeven die ze kunnen bezoeken nadat ze door Google naar uw site hebben geklikt of getikt. Zodra ze de taak hebben voltooid, sluiten ze gewoon het browsertabblad met uw website erop en klikken ze niet terug of keren ze terug naar Google in dezelfde browsersessie.

Dit is dus een volledige menselijke zoekopdracht vanuit Google naar jou website. Dit zal je ook zien in je Google Analytics en de kliks merk je zelfs op in je Google Search Console. Zo kunnen wij 50 tot 1000 bezoekers per dag naar je website sturen. Die bezoekers zoeken naar jou trefwoorden in Google en klikken erop.

Bestel echt websiteverkeer

We crowdsourcen echte mensen om uw Google-zoekwoorden te doorzoeken en op uw vermeldingen te klikken. Dit verhoogt uw organische klikfrequentie (CTR) en verbetert uw SEO-ranglijst.

Met Traffic Generation kunt u gericht websiteverkeer kopen van echte menselijke clickers met hoogwaardige IP-adressen. We hebben meer dan 100.000 geregistreerde clickers en u kunt elk land en elke taal targeten!  Traffic Generation gebruikt echte mensen om naar uw zoekwoorden op Google te zoeken en vervolgens op uw vermeldingen te klikken, waardoor echt organisch verkeer naar uw website wordt geleid. Dit verhoogt de klikfrequentie (CTR) voor uw zoekmachineresultatenpagina (SERP), wat een zeer positief signaal voor SEO-rangschikking kan zijn.

CTR Click Through Rate (klikfrequentie ) verhogen

Genereer meer hits vanuit Google

Als je echt de doorklikratio voor je website wilt verbeteren, kun je terecht bij Linkbuilding Vlaanderen. Onze diensten bieden de tools die u nodig heeft om uw eigen zoekwoorden te ondersteunen en verkeer naar uw website te genereren vanuit elk gewenst land..

In plaats van ons op ons woord te geloven, kunt u een van onze diensten uitproberen voordat u deze aanschaft. We staan ​​achter de kwaliteit en betrouwbaarheid die onze diensten bieden en nodigen u uit om te profiteren van onze gratis proefperiode van 15 dagen. Nu kunt u uit de eerste hand ervaren hoe we het verkeer naar uw website stimuleren.

Als het gaat om het genereren van organisch verkeer, doen maar weinig services het beter. 

We hebben ook veel verschillende pakketten om uit te kiezen, zodat u een pakket kunt vinden dat past bij de specifieke behoeften van uw website. Of u nu veel of weinig verkeer nodig heeft, u kunt op ons rekenen. Onze pakketten zijn betaalbaar dankzij het feit dat we bots gebruiken in plaats van echte mensen om naar uw website te zoeken.

Voordelen van het gebruik van Traffic Generation

De belangrijkste reden voor het gebruik van Traffic Generation is om meer bezoekers te krijgen, wat uw SEO-ranking en CTR verhoogt. Wanneer de mensen meer op uw website klikken voor een bepaalde vermelding, verhogen ze de CTR, een belangrijke maatstaf voor de SEO-ranking, waardoor uw website waardevoller wordt. Helaas zijn er geen garanties in SEO, tenzij je toevallig Google bezit. Er zijn talloze factoren die de positie van zoekmachines kunnen beïnvloeden. En realistisch gezien moeten de meeste sites hun inspanningen richten op traditionele SEO voordat ze zelfs maar nadenken over het gebruik van niet-traditionele technieken zoals je CTR Click Through Rate (klikfrequentie ) verhogen via Traffic Generation.

Er is veel bewijs dat CTR-manipulatie effectief kan zijn

Hoewel backlinks en inhoud de dominante factor in SEO blijven, lijkt Google de afgelopen jaren op weg te zijn naar signalen van gebruikersfeedback, zoals betrokkenheid, retentie en bouncepercentages.

We zijn van mening dat Google zich zal blijven afzijdig houden van externe signalen zoals backlinks en zich meer zal richten op signalen van gebruikerservaringen. Dit lijkt al gedaan te zijn met YouTube: video’s werden vroeger gerangschikt op basis van duimen omhoog, aantal weergaven en reacties. Nu draait het allemaal om gebruikerservaring. Als iemand de video onmiddellijk verlaat, scoort deze lager. Als ze de volledige weergave bekijken, scoort deze hoger. Wij zijn van mening dat dezelfde factoren worden toegepast in de SERP’s (pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines).

Alle SEO-inspanningen kunnen een risico-element met zich meebrengen. Sommige technieken zijn zeker riskanter dan andere. Onze dienst maakt gebruik van echte menselijke clickers, die de CTR Click Through Rate (klikfrequentie ) verhogen dus we denken dat het gebruik van onze service om SEO-verkeer te kopen veel minder riskant is dan het proberen om geautomatiseerde of gerobotiseerde klikmethoden te gebruiken. Maar zoals bij alle SEO-strategieën is er een risico omdat het algoritme van Google onbekend is en op elk moment kan worden gewijzigd. Dat gezegd hebbende, is het onwaarschijnlijk dat het gebruik van Traffic Generation tot enige vorm van boete leidt, anders zou het gemakkelijk zijn om de websites van concurrenten te straffen.

 


Wat is de klikfrequentie (CTR)?

Click-through rate (CTR) is de verhouding tussen het aantal klikken op een specifieke link of call-to-action (ook wel CTA genoemd, bijvoorbeeld de tekst ‘Meer informatie’ onderaan een e-mailmarketingcampagne) en het aantal keer dat mensen werden blootgesteld aan de link (ook wel het aantal vertoningen genoemd).

Hier is een eenvoudige formule voor klikfrequenties:

CTR = (doorkliks / vertoningen) x 100

Als 100 mensen bijvoorbeeld een online advertentie zien en 5 mensen klikken om meer over het product te weten te komen, heeft die advertentie een CTR van 5%.

CTR kan worden gebruikt om het succes te meten van pay-per-click (PPC) zoekresultaten (bijvoorbeeld met Google AdWords of andere zoekmachines), CTA’s op een landingspagina of hyperlinks in blogposts en e-mailcampagnes.

Waarom CTR belangrijk is

CTR is een belangrijke statistiek omdat het u helpt uw ​​klanten te begrijpen – het vertelt u wat werkt (en wat niet) wanneer u uw doelgroep probeert te bereiken. Een lage CTR kan erop duiden dat u de verkeerde doelgroep target of dat u hun taal niet overtuigend genoeg spreekt om ze te overtuigen om te klikken.

Laten we het voorbeeld nemen van een betaalde zoekadvertentiecampagne die mensen naar uw website, e-commerce winkel of bestemmingspagina leidt. De CTR van een online advertentie laat u weten hoe effectief de advertentie is om potentiële klanten aan te trekken ; u kunt vervolgens advertentiekopie, advertentiepositie en CTA’s vergelijken om te zien welke de hoogste CTR heeft.

Wat is een goede CTR?

CTR verschilt per bedrijfstak. Om te bepalen hoe een goede klikfrequentie voor uw bedrijf eruitziet, kunt u beginnen met het onderzoeken van de gemiddelde klikfrequenties in uw branche. Zodra u inzicht heeft in bestaande benchmarks en branchegemiddelden, kunt u stappen ondernemen om een ​​hogere CTR te behalen en de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u de CTR probeert te verhogen via verschillende digitale marketingkanalen. Hoe u de CTR verhoogt, hangt af van waar u de CTR wilt verhogen.