Domain Rating (DR) is een meting van de autoriteit van een website gebaseerd op het backlinkprofiel. De schaal loopt van 1 tot 100. Over het algemeen geldt: hoe hoger het getal, hoe sterker en autorietatiever de site is.

Hoe de DR waarde van je website wordt het berekend?

Domain Rating (DR) kijkt naar de kwaliteit en kwantiteit van de externe backlinks naar een website. Er wordt geen rekening gehouden met andere variabelen zoals linkspam, verkeer, domeinleeftijd etc.

Hoe moet ik het gebruiken?

Domain Rating (DR) betekent op zichzelf erg weinig. Het is wel een uitstekende manier om de autoriteit van 2 of meer websites in dezelfde niche te vergelijken. Als een site een lagere DR heeft dan zijn concurrenten, kan dat invloed hebben op de kansen om te ranken op relevante zoektermen in de zoekmachines.

Hoe kan ik mijn Domain Rating (DR) verhogen?

DR website verhogen?  Krijg meer backlinks van hoge kwaliteit naar je website. Dat is de enige manier.

Uiteraard is dit een heel moeilijke taak maar wij kunnen daar voor zorgen!

Wij zullen de DR waarde van uw website verhogen naar een DR 30+

Het grote voordeel van een Hoge DR waarde is dat Google uw website meer gaat waarderen. Dus als u hoger wilt rangschikken en betrouwbare klanten wilt krijgen die uw site conversies kunnen laten pieken, dan moet uw domeinwaardering zeker +30 zijn, zodat gebruikers uw website of producten kunnen vertrouwen.

Een website een hogere DR bezorgen is onze specialiteit,  vooral bedrijven in Vlaanderen en Nederland doen veel beroep op deze dienstverlening. Wij hebben deze dienstverlening gelanceerd om de autoriteit van websites in de Google te stimuleren, zodat er conversie naar het piekniveau gaat.

Wat gaan we doen om jou DR te verhogen

Wij bouwen zeer krachtige 301 links van echte hoge domein autoriteit sites om uw DR domain rating hoger te krijgen. Links van Google, Bing, Microsoft, Youtube … content links van interssante domeinen …

Wat garandeer we?

100% White Hat Techniek
Gegarandeerd geld terug indien we geen DR +50 behalen
SEO Audit
Dofollow
Hoge kwaliteit & permanente backlinks
Ahrefs DR & UR verhogen
100% Garantie, anders wordt het geld teruggestort

Tip: Een hoge DA/DR zal het vertrouwen in uw website in de zoekmachines vergroten.

Prijs voor een domein autoriteit DR 30 plus = € 250,-

DR waarde website verhogen

Bestel een DR waarde 50 plus voor je website. Ga naar ons contactformulier en vul u gegevens in. Wij zullen u contacteren om alles op te starten.

Je zal merken dat binnen de 30 tot 60 dagen de DR waarde van je website zal stijgen tot +50. Komen we niet aan deze waarde na 2 maand wordt het geld teruggestort!