Google Autoriteitstacks zijn zeer interessant misschien heb je er al van gehoord maar … Wat is een Google Autoriteitstacks of Google-stack nu eigenlijk?  Vanuit een SEO-perspectief maakt het gebruik van Google Drive Stacks gebruik van de kracht van het Google-domein en het vertrouwen om uw website te promoten, zowel vanuit een hoger rankingsperspectief als vanuit het hebben van extra ranking-eigenschappen in de zoekresultaten.

Google-stack of Google Autoriteitstacks

Google Drive is een gratis en betaald product dat Google aanbiedt om mensen en bedrijven te ondersteunen met producten zoals documenten, presentaties, formulieren en nog veel meer. Al die documenten worden vervolgens opgeslagen in de Google Drive van de gebruiker. Gebruikers kunnen vervolgens alle of alle inhoud van een Google Drive openbaar (of privé) delen, en het beste van alles is dat ze zelfs kunnen worden geïndexeerd en gerangschikt in Google Zoeken. Een link via die weg is een Google Autoriteitstacks.

Bestel hieronder uw stapels

[fusion_woo_shortcodes][product id=”1667″ sku=””][/fusion_woo_shortcodes]

Waarom heb je Google Drive-stacks nodig?

U kunt Google Autoriteitstacks of stapels gebruiken om nieuwe markten te testen, concurrentie te testen of de ranglijst te verhogen zonder toevlucht te nemen tot PBN’s in de meeste markten, ervan uitgaande dat uw optimalisatie op de pagina goed is uitgevoerd.

Google Drive-stacks hebben drie belangrijke toepassingen:

 • Linkbuilding: Google geeft u een backlink naar uw website en biedt u een manier om dit op een veel veiligere manier te doen. Wanneer is de laatste keer dat Google zijn eigen eigendommen bestraft?
 • Inhoudspromotie: met Google Stacks kunt u gebruikmaken van de kracht van Google om snel een document te rangschikken voor een term met veel verkeer om te profiteren van actuele gebeurtenissen.
 • Reputatiebeheer: omdat het gemakkelijker is om de eigenschappen in Google Drive te rangschikken, kunt u ze gebruiken om negatieve inhoud over een bedrijf of persoon voor een korte periode te verbergen. U moet positiever nieuws naar buiten brengen om het proces permanent te maken, maar een kortetermijnoplossing is beter dan niets als de situatie nijpend genoeg is.

Met zoveel functionaliteit beschikbaar, zijn er verschillende overwegingen om in gedachten te houden. Zorg er om te beginnen voor dat de applicaties zijn gekoppeld. Het configureren van de stack zodat alle componenten zijn gekoppeld is niet erg moeilijk, maar het is van cruciaal belang om het meeste uit de installaties te halen en de bruikbaarheid te verbeteren.

Waarom Infinity Google Stacks

Elke stapel bevat:

 • Geoptimaliseerde Google Map
 • Geoptimaliseerde Google Documenten
 • Geoptimaliseerde Google Presentaties
 • Geoptimaliseerde Google-site
 • Geoptimaliseerde Google-spreadsheet
 • Google Tekening
 • Google-formulier
 • Google-bestand
 • Google plus relevante groepspost
 • Google Afbeeldingen – Plaatsen van afbeeldingen met geotags

Al met al zo’n 20 links naar uw webpagina.

Google AutoriteitstacksGoogle is sinds het begin van de sector een belangrijke speler op het gebied van digitale reclame en samen met Facebook is het een van de twee giganten in de sector, die samen goed waren voor 85% van de markt in het eerste kwartaal van 2016. Het bedrijf heeft de laatste tijd een grote stap gezet om haar reeks digitale marketingtools verbeteren: Google Analytics (GA), Google AdWords, Google Search Console (voorheen Webmaster Tools) en Google Tag Manager (GTM). Deze meestal gratis applicaties worden vaak de Google-marketingstack genoemd en bieden marketingorganisaties de meeste functionaliteit en intelligentie die nodig zijn om geavanceerde digitale marketingactiviteiten te beheren.

Het digitale marketingecosysteem, op het hoogste niveau, kan worden onderverdeeld in twee categorieën: reclame (media) en technologie. De grootste online advertentiekanalen zijn eigendom van Google en Facebook.

Het belangrijkste aspect van de waardepropositie van Google hier is dat het een belangrijke speler is op het gebied van reclame en technologie, waardoor adverteerders online advertenties kunnen kopen en beheren zonder Google te verlaten. Hoewel de voornaamste motivatie van het bedrijf bij het aanbieden van gratis technologie het promoten van advertentieproducten is, brengt het voortdurend wijzigingen aan in zijn zoekalgoritme. Deze hebben zowel indirecte als directe effecten op de productstapel, die voortdurend evolueert om het voor klanten gemakkelijker te maken om geld uit te geven aan advertenties en op nieuwe manieren, zoals e-mail- en videomarketing. Laten we eens kijken naar de stapelcomponenten.

Aangezien de overgrote meerderheid van zijn winst uit advertentieverkoop komt, is er geen reden om aan te nemen dat Google iets anders zal doen dan te blijven investeren in de ontwikkeling van deze tools om zijn marktleidende positie te beschermen. Op de Google-marketingtrein stappen, kan binnenkort overgaan van optioneel naar verplicht voor marketeers van elke streep.

Beheer tot slot de verwachtingen. Hoewel de marketingtools van Google een overvloed aan functies en functionaliteit bieden, en digitale marketingactiviteiten in een vroeg stadium vaak exclusief op de Google-marketingstack kunnen worden uitgevoerd, zullen grotere bedrijven of bedrijven met unieke behoeften wat tijd en geld moeten besteden aan het integreren van apps van derden of ze parallel.

Krijg ik hierdoor problemen met Google?

Vandaag niet, maar laten we eerlijk zijn, Google kan Google Autoriteitstacks over een paar jaar allemaal in twijfel trekken, we weten het gewoon niet.

Dat gezegd hebbende, Google Sites is gebouwd om de eigenschappen in uw Google Drive in te sluiten en als een hub voor uw bedrijf te fungeren met documenten, presentaties en nog veel meer. Ze willen dat je er gebruik van maakt.

En het is redelijk om te verwachten dat elk goed bedrijf een hub heeft zoals een openbare Google Drive om informatie te delen, inhoud te bewerken, verkoopstrategieën te ontwikkelen, enz.

Uiteindelijk is dit net als elke andere tactiek om je website te promoten, zolang je er geen misbruik van maakt, komt het goed. Google Autoriteitstacks zorgen we een enorme  boost voor je website, een link van Google Autoriteitstacks betekend een link van een website met DA 90 en DR 91 (Google Autoriteitstacks zijn zeer sterk voor de SEO waarde van je website)

Krijg ik de URL’s van de pbn-link te zien?

Nee.

Onze netwerken zijn privé en dat zullen we zo houden. We zullen u geen andere informatie geven dan de wetenschap dat we de links plaatsen, en indien mogelijk, een screenshot van de plaatsing die in alle eerlijkheid op elke site op internet zou kunnen worden genomen en verwijderd.

Op dit moment draait het allemaal om vertrouwen, als u ons niet vertrouwt, bestel het pakket dan niet met PBN-links.

Krijg ik een nieuw Google-account bij mijn stapel?

Dit is geheel aan jou, uiteraard om de werklast te verminderen zouden we graag de stapel op je eigen Google-account bouwen, maar we begrijpen dat we die inloggegevens niet willen delen.

U heeft de mogelijkheid om ons een Google-account te geven of ons een nieuwe te laten maken. Als we een nieuwe maken, wordt de GMail PVA ‘d, maar als u zich er niet meteen bij aanmeldt nadat we het hebben verzonden en u de account (en op zijn beurt uw stapel) verliest die helemaal van u is, zullen we winnen’ t haalt het weer niet.