High authority backlink of backlink van de Hoge Autoriteit gezocht? Dan zit je goed bij Linkbuilding Vlaanderen.

Wat  is een High authority backlink – backlink van de Hoge Autoriteit

Een site met een hoge autoriteit is gewoon een vertrouwde bron van informatie. Ze worden als veel wenselijker beschouwd om naar te linken dan een website die mogelijk spam bevat of weinig autoriteit heeft. Veel factoren die bijdragen aan de autoriteit van de site, waaronder pagina- en domeinautoriteit. Met behulp van tools zoals MOZ Open site explorer, kunt u een schatting bekijken van beide scores die scoren op een 100-puntensysteem. Als een relevante link wordt gehost op een pagina met hoge autoriteit, geeft dit meer autoriteit door vanwege de PageRank op de pagina waarnaar deze linkt. Bovendien, het domein autoriteit is belangrijk wanneer je vergelijkt twee sites als een site zoals theguardian gaat om een veel grotere impact op je rang is dan een blogger die niet bekend is, zelfs als dat blog draagt inhoud die is relevanter op uw site.

Idealiter zou u moeten proberen te linken naar een site met een domeinautoriteit van 40/100 of hoger. Linken naar relevante pagina’s met lagere scores kan de moeite waard zijn, aangezien het geschikt verkeer genereert. De resultaten zullen echter nooit zo positief zijn als bij backlinks met hoge autoriteit.

Andere factoren die domeinautoriteit beïnvloeden, zijn onder meer de leeftijd van het domein en domein-TLD (Top Level Domain). Sites met .gov of .edu hebben een hoger vertrouwen en gezag en zoals later in dit artikel wordt besproken, kan het linken naar hen zeer voordelig zijn. De verkeersstroom en het aantal terugkerende bezoekers is ook een belangrijke factor. Sites met een hogere stroom relevant verkeer met veel terugkerende bezoekers hebben een hogere autoriteit.

Wij bieden High authority backlinks – backlink svan de Hoge Autoriteit aan van websites met een minimum DA 40.

Wat zijn backlinks?

Een backlink (ook wel een inkomende link of een externe link genoemd) is gewoon een link van de ene website naar de andere. Terwijl zoekmachines het internet doorzoeken, gebruiken ze deze links om nieuwe webpagina’s te ontdekken en te bepalen hoe goed een pagina scoort op relevante pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Zoekmachines beschouwen deze links als vertrouwensstemmen van derden. De website die de link host, controleert de kwaliteit van de inhoud die erop staat. Zoekmachines beschouwen ‘stemmen’ die afkomstig zijn van backlinks met hoge autoriteit als de belangrijkste. Linkbuilding voor SEO gaat daarom over de kwaliteit van het domein dat de link onderschrijft, niet alleen over het aantal links dat u kunt verzamelen.

Waarom is Link Building zo belangrijk?

Linkbuilding is het proces van het verwerven van relevante backlinks voor uw website en is daarom een ​​zeer gewilde SEO-vaardigheid. Het verkrijgen van deze externe links is essentieel als het uw doel is om een ​​hogere positie op SERP’s te behalen. Dit komt doordat backlinks fungeren als een indicator voor de zoekmachine dat de inhoud op de pagina waarop deze zich richt van hoge kwaliteit is, relevant is en de moeite van het rangschikken waard is. Hoe meer backlinks u van hoge kwaliteit heeft, hoe betrouwbaarder zoekmachines uw site beschouwen. Bij linkbuilding gaat het vaak om outsourcing naar websites die relevant zijn voor uw branche, wat tijdrovend kan zijn. Als u echter een expert wordt in linkbuilding met hoge autoriteit, onderscheidt uw bedrijf zich van uw concurrentie.

Witte hoed SEO

In de begintijd van SEO was het effectief om tactieken te gebruiken die nu als bedrieglijk en manipulatief worden beschouwd. Black hat SEO-tactieken zoals cloaking, het opvullen van zoekwoorden en het kopen van links waren voorheen krachtige manieren om uw website te classificeren. Google begon deze tactieken terug te dringen en introduceerde algoritme-updates zoals Penguin in 2012. Het doel hiervan was om spamachtige websites uit te roeien en de gebruikerservaring te verbeteren, waardoor inhoud van hoge kwaliteit naar de top van SERP’s wordt gebracht. Google straft nu algoritmisch black hat linkbuilding, wat betekent dat white hat-methoden belangrijk zijn voor duurzame linkbuilding. U kunt bestraffing van een zwarte hoed vermijden door de webmaster van Google te volgenrichtlijnen. Ze zijn veilig in gebruik en meestal ook beter voor uw echte gebruikers. Als u uw eigen originele inhoud maakt, zal u op een oprechte manier met uw publiek in contact komen. Het bouwen van white hat, backlinks met hoge autoriteit zorgen er altijd voor dat u uw paginarangschikking verbetert en tegelijkertijd bestraffing door zoekmachines vermijdt.

Relevantie koppelen

De relevantie van backlinks is erg belangrijk. In het verleden is het effectief geweest om vanaf elke site veel links met hoge autoriteit op te bouwen. Vanwege de algoritmische verandering van Google en hun doel om de beste resultaten voor de gebruiker te leveren, wordt de relevantie van de website waarnaar u linkt steeds belangrijker. Het is bekend dat links naar sites die niets met uw inhoud te maken hebben, een negatieve invloed hebben op uw eigen positie, waardoor relevant verkeer naar uw site afneemt. De truc is een link naar sites met een hoge autoriteit die relevant zijn voor het thema en de inhoud van uw website.

Backlinks met hoge autoriteit uitbesteden

De eerste stap bij het bouwen van backlinks met een hoge autoriteit is het creëren van fantastische inhoud die het waard is om naar te linken. Originele, diepgaande inhoud die lijsten, afbeeldingen, diagrammen en infographics bevat, genereert de meeste links. Brian Dean, oprichter van backlinko, deed diepgaand onderzoek naar 1 miljoen zoekresultaten en ontdekte dat inhoud met een gemiddeld aantal woorden van 1.890 woorden op de eerste pagina met Google-resultaten stond. Als je meer wilt weten over geweldige content, dan hebben we een stapsgewijze handleiding voor contentmarketing gemaakt die handig kan zijn voor je contentstrategie.

Google moedigt altijd ‘natuurlijke’ redactionele links aan die u niet zelf hoeft uit te besteden door contact op te nemen met andere websites. Zoekmachines beschouwen deze links als de meeste waarde omdat ze redactioneel en vrijwillig door iemand worden gegeven omdat ze geweldige inhoud bevatten. Maar zelfs als u fantastische inhoud maakt, zijn natuurlijke links moeilijk te verzamelen en kan het even duren voordat ze tot stand komen. Het meer populaire linkbuilding-proces staat bekend als ‘handmatige’ outreach-linkbuilding. Handmatig contact opnemen met websites is misschien niet zo efficiënt als het van nature verwerven van links, maar het is veel effectiever voor kleine bedrijven of start-ups die nog niet zo bekend zijn.

Gebroken linkbuilding

Het bouwen van gebroken links biedt u ook de mogelijkheid om websites te bereiken voor een link. Dit is met name handig omdat u iemand effectief helpt om zijn website te verbeteren, waardoor de kans groter is dat hij of zij naar u wil linken. Met behulp van software zoals linkchecker kunt u links vinden die op een bepaalde website zijn verbroken. Dit is met name handig voor websites met een hoge autoriteit, omdat oudere pagina’s mogelijk niet goed worden onderhouden en vol staan ​​met links die niet langer in gebruik zijn. Het e-mailen van deze websites en het aanbieden van uw inhoud in plaats van die verbroken link is een zeer effectieve strategie bij het bouwen van links en heeft de toegevoegde bonus dat het iemands website verbetert.

Brian Dean heeft hiervoor een methode ontwikkeld die hij de ‘ Moving Man Method ‘ noemt . Dit omvat het zoeken naar links die de naam of de verplaatste URL hebben gewijzigd en deze inhoud in plaats daarvan aanbieden.

Gastblogs

Het aanbieden van zeer onderzochte, hoogwaardige inhoud als gastpost kan een effectieve manier zijn om backlinks te plaatsen. Deze inhoud moet relevant zijn voor de website van een uitgever. Mogelijkheden voor het plaatsen van gasten zijn vaak te vinden op Twitter en andere sociale media, die op hun beurt je sociale volgers kunnen verbeteren. Mensen die reageren op uw bericht, kunnen ook potentiële mensen zijn om naar te linken. Reageren op commentatoren met nuttige en originele antwoorden, kan ertoe leiden dat die mensen willen dat u als gast voor hen post, of dat ze vanaf hun site terugverwijzen naar uw website.

Blog Reacties

Hoewel reacties op blogposts een goede manier zijn om backlinks op te bouwen, kan het erg riskant zijn. Het plaatsen van veel reacties kan leiden tot rode vlaggen bij Google, wat resulteert in bestraffing. Matt Cutts is het ex-hoofd van het webspamteam bij Google. Hij legt uit dat het helemaal prima is om jezelf organisch te vertegenwoordigen en actueel te schrijven op relevante sites. Hij waarschuwt echter om schaars te zijn. MOZ raadt aan om een ​​lijst te maken van 10 sites of communities waarmee u contact wilt hebben. Het achterlaten van 15-20 consistent goede commentaren zal helpen om een ​​positieve reputatie op te bouwen binnen deze gemeenschappen. Dit helpt om uw merk op te bouwen, wat kan leiden tot een grotere kans op betrokkenheid en kan leiden tot een link in toekomstige berichten. Mensen kunnen ook worden geleid om uw sociale mediaprofielen te bekijken, wat kan leiden tot een grotere groei van het aantal volgers. MOZ raadt u ook aan om opmerkingen over het onderwerp te houden en respectvol te zijn voor de auteur. Bied unieke waarde en wees transparant.

Backlinks afwijzen en ‘NoFollow’

Er zijn momenten waarop spamachtige links of links van lage kwaliteit in het verleden of per ongeluk zijn gebouwd. Zelfs nadat u geprobeerd heeft ze allemaal te verwijderen, kunt u mogelijk geen verdere vooruitgang boeken om de links te verwijderen. In dat geval kunt u backlinks afwijzen en Google vragen om geen rekening te houden met deze links bij het indexeren en beoordelen van uw site.

Het ‘nofollow’-attribuut kan soms ook op links worden toegepast. Dit instrueert Google om geen PageRank door te geven voor zaken als blogcommentaar en forumberichten die niet vertrouwd zijn. Dit vertelt de zoekmachine eenvoudigweg dat u de paginarang niet wilt doorgeven.

Tot slot

Het eerste uitgangspunt voor iedereen die zijn of haar online reputatie wil opbouwen, moet het creëren van hoogwaardige, unieke inhoud zijn die bijdraagt ​​aan zijn vakgebied. Het opbouwen van veel relevante backlinks met een hoge autoriteit is de beste manier om uw paginarangschikking te verbeteren, maar dit kan alleen worden bereikt als u inhoud van goede kwaliteit heeft om naar te linken. Dit artikel schetst een aantal beschikbare opties om te beginnen met het maken van backlinks zonder al die belangrijke Google-richtlijnen voor webmasters te vervuilen, maar als je het nog steeds niet zeker weet, neem dan gerust contact op met ons deskundige SEO-team, zij helpen je graag met je kwaliteit backlinks strategieën.