Hoe kom je aan backlinks? Ga niet ruilen of zelf op zoek naar links, het is tijdrovend en de links die je krijgt zijn van slechte kwaliteit. Besteed linkbuilding uit aan ons team en wij zorgen voor kwaliteitsvolle backlinks van websites met een hoge SEO waarde. Deze links staan op websites die zeer relevant zijn aan uw producten of diensten.

Hoe kom je aan backlinks? Wij zorgen hiervoor!

Heb je backlinks van hoge kwaliteit nodig… maar heb je het te druk om ze zelf te bouwen? Zo ja, dan ben je op de juiste plaats.

Laten we meteen beginnen… Ten eerste, link building diensten vermijden ten koste van alles. In de loop der jaren heb ik meer dan 25 verschillende SEO dienstverleners soms collega linkbuilders getest. En de meeste service van hen zijn echt triest te noemen.  Zoals blijkt, zijn er een handvol link building diensten die gewoon NIET werken.

Fiverr

Als het gaat om SEO, is Fiverr een GROTE verspilling van geld. (Zoals het oude gezegde luidt: “Je krijgt waar je voor betaalt”). En ik kan het weten. Ik heb meer dan 100 linkbuuilders via Fiverr getest. Fiverr voltooide zijn opdrachten wel om eerlijk te zijn maar de meeste links waren slecht en indexeren totaal niet in Google. Waste of time en zonde van mijn geld.

Privé Blog Netwerken (PBNs)

Toen ik voor het eerst begon met SEO, was ik dol op privé blog netwerken. Ik bouwde zelfs mijn eigen PBN… en kocht links van PBN’s van anderen. PBN’s werkten tot 2017, toen Google ze hard aanpakte.

Google algoritme update pakt PBN aan Niet alleen filtert het algoritme nu de meeste PBN backlinks weg… maar Google deindexeert ook handmatig elk netwerk dat op hun radarscherm komt. (Wat betekent dat al die links die je net gekocht hebt nu volledig waardeloos zijn). Dus zeker vermijden.

Hoe kom je aan backlinks

De beste link building diensten voor 2022.

Besteed je linkbuilding uit aan Linkbuilding Vlaanderen. Wij zorgen voor de juiste links die je nodig hebt om te stijgen in Google. Wij bouwen een natuurlijk linkprofiel op. De links staan op de homepage van relevante websites en op subpagina’s die volledig gaan over uw producten en diensten. We plaatsen leuke titels, foto’s en video … en die websites laden zeer snel. Dat is wat Google wil. Wij bieden Google aan wat hij vraagt bij manier van spreken.

Daaraast plaatsen we blogs op onze eigen websites. Deze inhoud kan variëren van een handvol blog posts van 500 woorden tot een enkel stuk “WOW” inhoud (zoals een 4.000 woorden tellende definitieve gids). Linkbuilding Vlaanderen.is een bureaus die zich richt op kwaliteit boven kwantiteit.

 

Hoe kom je aan backlinks voordelen:

Wij bouwen links in de content van relevante websites en dit werkt ECHT. De links die we naar uw website sturen zijn rechtstreeks afkomstig van websites van geweldige inhoud. Dit is zo white hat als het maar kan. Je hoeft je geen zorgen te maken over schaduwrijke zaken die je site op de lange termijn kunnen straffen. Je krijgt veel “bonus” voordelen door links te krijgen van onze websites.

Dus ben je op zoek naar de beste link building diensten of backlink building bedrijf beoordelingen? Let dan goed op want hoewel sommige mensen backlink building associëren met spammy SEO tactieken, is de waarheid dat backlinks belangrijker zijn dan ooit.

Vandaag de dag kunt u zich echter alleen richten op het verkrijgen van backlinks van hoogwaardige websites die relevant zijn voor uw bedrijf.

Focus eerst op de inhoud en de gebruiker – een verdiende redactionele backlink zou een natuurlijk onderdeel van contentmarketing moeten zijn.

Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste SEO-tactieken, en een van Google’s zwaarst wegende rankingfactoren.

Google rangschikt graag websites die blijk geven van expertise, autoriteit en vertrouwen – en als mensen bereid zijn om naar uw site terug te linken, herkent Google dat als een autoriteitssignaal en beloont het uw webpagina’s met hogere zoekresultaten.

Kwaliteit linkbuilding is niet de makkelijkste ding om te bereiken, maar als het goed wordt gedaan, het is een uiterst effectieve tactiek. Er is een inherent risico wanneer u een digitale marktdienst uitbesteedt, vooral SEO-diensten. Dus doe je eigen huiswerk voordat je met een van de volgende backlink building bedrijven in zee gaat.

Voordat we naar de lijst van beste backlink building bureaus gaan, laten we het hebben over een van de beste nieuwe link building tactieken in zoekmachine optimalisatie dit jaar!

Wat is Link Building?

Link building is een zoekmachine optimalisatie proces van het verwerven van backlinks (aka hyperlinks) van websites van derden die terugklikken naar een pagina op uw website.

Er zijn vele manieren om links te bouwen naar uw website, en terwijl ze variëren in moeilijkheidsgraad, SEO-experts hebben de neiging om het erover eens dat link building is een van de meest uitdagende aspecten van hun werk.

Om die reden huren veel bedrijven, evenals digitale marketingbureaus, professionele linkbuildingbedrijven in om hen te helpen voor deze specifieke SEO-taak.

Wat is een Link Building Service?

Een link building service is een digitale marketing service uitgevoerd door een ervaren SEO consultant of een SEO bureau dat een bedrijf helpt backlinks te verwerven door middel van link building activiteiten. Link building activiteiten omvatten handmatige outreach, gast bloggen en gebroken link building, onder andere tactieken.

Wat is de Beste Nieuwe Link Building Tactiek? De beste nieuwe link building tactiek is Podcast Guesting. Dit is een marketing tactiek waarbij een podcast booking service, door middel van directe outreach, je als gast expert boekt op podcasts van derden.Het resultaat is dat de podcastgast vaak organische backlinks van hoge kwaliteit verdient op de website van de gastheer, via een pagina met aantekeningen over de show van een podcastaflevering.

Podcastgastschap is een van de best bewaarde geheimen van de SEO-industrie. U kunt meerdere hoge domein autoriteit links (op sites met echt verkeer) van de site van de gastheer te krijgen voor een lagere prijs dan de meeste link building sites rekenen per link! Aangezien de shows gaan over jou (de gast) zijn er tal van extra voordelen, zoals persoonlijke merk gebouw en de organische accumulatie van invloed en niche autoriteit.

Linkbuilding Vlaanderen

Linkbuilding Vlaanderen staat bekend om hun custom backlink building uitbesteden. Onze aanpak van outreach staat u toe om zo veel of weinig betrokkenheid te hebben als uw team wenst. We zijn gespecialiseerd in linkbuilding sinds 2013 en zijn in staat om links te beveiligen met behulp van een verscheidenheid aan tactieken. Als veilig, lange termijn en schaalbaar belangrijk voor u zijn, is deze service het overwegen waard. De grootte en ervaring van Linkbuilding Vlaanderen team stelt hen in staat om uit te blinken in handmatige outreach, content promotie, en passieve link acquisitie strategieën. Als u budgettair beperkt bent of op zoek bent naar slechts een paar links, bieden we ook een éénmailige pakketten aan. Hoe kom je aan backlinks op de juiste manier? Via linkbuilding Vlaanderen.

Linkbuilding Experts

Linkbuilding Experts is een uitbestede link building en content provider voor SEO bureaus. Met een eenvoudig te gebruiken Dashboard om orders te beheren en te volgen, geeft het aanmelden bij Linkbuilding Experts je toegang tot premium ‘crème de la crème’ diensten zoals Blogger Outreach. Met hun Blogger Outreach product, gaat Linkbuilding Experts erop uit en krijgt uw klanten product en merk vermeldingen op relevante blogs en websites. Ze houden een geschiedenis bij van elke plaatsing in hun systeem, zodat je nooit dubbel op links komt te staan. U kunt hun link building diensten aan te vullen met een aantal blog schrijven en een af en toe een persbericht, en je hebt een aantal gediversifieerde ranking macht recht binnen handbereik. Het is ook vermeldenswaard, Linkbuilding Experts focus ligt uitsluitend op het zijn een white label SEO service voor digitale bureaus, in plaats van consulting, die houdt hun prijzen laag en doorlooptijden snel. Hoe kom je aan backlinks op de juiste manier? Hoe kom je aan backlinks via linkbuilding experts natuurlijk.