Hoe verkrijg je backlinks? Je kent het waarschijnlijk, iedere krijgen we eens mails van bedrijven die een linkruil willen opzetten …

Doe dit niet want linkruil werkt totaal niet!! Je gaat op een linkpagina staan van een bepaalde website waar geen content opstaat alleen links. Dit is al niet goed want links moeten in de content van een relevant artikel of website staan. Ten tweede staan er 10 tot 300 links op die pagina. Google gaat de linkjuice verdelen, dit betekend dat geen enkele link op een linkpartner pagina waarde krijgt.

Wat wel werkt is een link meerdere links van jou website op relevante website in de content. Dit kan op een pagina’s zijn van die website of via een blog artikel. Dit is de manier die wel werkt en waar Google wel waarden aan hecht!

Begin er trouwens ook niet aan, ga geen links ruilen maar werk samen met een bureau die u kwaliteitsvolle relevante backlinks aanbied.

Hoe verkrijg je backlinks van relevante websites?

Werk met ons samen en wij zorgen voor de juiste links naar uw website. Alle backlinks zullen op relevante sites staan met een hoge DA, PA en DR waarde. je ontvangt homepage links en blogs die zorgen voor een waardevolle linkcampagne die Google waarde zal geven.

Waarom het aantal backlinks naar uw website verhogen?

Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. Maar zegt nu zelf ” Hoe verkrijg je backlinks?” Backlinks kan je overal krijgen maar ze zijn meestal niet kwaliteitsvol.

Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links.

Nu, waarom zijn backlinks belangrijk?

Backlinks zijn zeer waardevol voor SEO (zoekmachine optimalisatie). Ze geven een stem van vertrouwen voor uw website en uw inhoud. Sites met het  heel veel goede backlinks gaan ook  hoger scoren in Google.  Als veel websites teruglinken naar uw site, stuurt dit een positief signaal naar de zoekmachines, wat laat zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren.

Llinkbuilding is belangrijk voor uw site. Maar Hoe verkrijg je backlinks voor je website? Het antwoord is vrij eenvoudig, laat ons het werk doen.

Hoe verkrijg je backlinks?


 

Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen

Hoe verkrijg je backlinks? U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen.

Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google’s Universal Analytics naar Acquisitie ” Alle verkeer ” Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie ” Gebruikersacquisitie.

De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard.

Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights ” Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Hoe verkrijg je backlinks? Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen.

Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights ” Rapporten ” Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport.

Publishers-Rapport-top-uitgaande-links-affiliates
Het rapport toont u de externe links op uw website die de meeste kliks krijgen. U kunt dan een e-mail sturen naar deze websites en beginnen met het opbouwen van een relatie. Vertel hen over uw post en hoe u hun inhoud nuttig vond dat u het als bron gebruikte.

Vermeld dat u op zoek bent naar een partnerschap en misschien wilt werken aan een inhoudelijke samenwerking, zoals een case study. Als ze aan boord zijn met het idee, kun je geweldige nieuwe backlinks krijgen, samen met verkeer en een relatie met de bron.

Hoe verkrijg je backlinks?

Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen

Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren.

En een daarvan is het Hoe verkrijg je backlinks? Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven.

Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en kunnen ze een andere backlink geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud.

Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen.

Zodra u een lijst van gebroken links hebt, is de volgende stap contact op te nemen met de webmaster van deze websites en te rapporteren over de gebroken link.

Wees bescheiden bij het opstellen van je pitch en stel jezelf voor. Vermeld de exacte locatie van de kapotte link, omdat je hen wilt helpen.

Noem vervolgens verschillende alternatieven voor de kapotte link, waaronder uw website. De kans is groot dat de webmaster uw website als vervanging zal gebruiken en u krijgt er een backlink voor terug.

Creëer inhoud van hoge kwaliteit die linkwaardig is

Een van de meest eenvoudige manieren om backlinks te krijgen is door het creëren van top-notch inhoud. Uw doel zou moeten zijn om een stuk inhoud te creëren dat andere bloggers en industrie-experts kunnen gebruiken en naar uw site terug te linken.

Dit kan een tijdrovende strategie zijn, maar als je het goed doet, is het de moeite waard. Er zijn verschillende soorten inhoud die je kunt produceren. Je kunt how-to artikelen schrijven, gidsen maken, lijstposts plaatsen en quizzen uitvoeren.

Als je bijvoorbeeld een modeblog hebt, kun je een how-to post maken over hoe je een modemerk runt met slechts € 100. Je kunt ook een lijst posten over 50 modetrends die de samenleving zullen hervormen. Stel je dan alweer de vraag Hoe verkrijg je backlinks? Hier bieden wij dus ook een anwtoord.

Maar hoe weet je welk content type zal werken?

Hier kun je de Hoe verkrijg je backlinks tool voor gebruiken om inzichten te krijgen. Ten eerste kun je kijken naar het top landing page rapport om te zien welke pagina’s het meeste verkeer krijgen en vervolgens soortgelijke inhoud maken om verkeer en backlinks te genereren.

En als je verder wilt inzoomen om te zien welk type posts het beste werken, dan kun je aangepaste dimensies instellen om het meest populaire post type te zien.

Publiceer een wolkenkrabber inhoud

Als het gaat om het creëren van inhoud, kun je ook een wolkenkrabber content stuk produceren om backlinks te krijgen. Dit zijn uitgebreide gidsen over bestaande onderwerpen en zijn super gedetailleerd en kunnen oplopen tot 10.000+ woorden.

Het idee achter skyscraper content is om een post te schrijven die alle aspecten van het onderwerp in detail behandelt en het beter maakt dan de rest. Zo kun je andere sites aantrekken om naar je post te linken en veel backlinks te genereren.

U kunt beginnen door simpelweg te zoeken naar een onderwerp in uw niche op Google. Kijk dan goed naar de resultaten, want dit zijn de pagina’s die veel backlinks hebben gekregen en op de eerste pagina van Google zijn gekomen.

Bijvoorbeeld, als je schrijft over content marketing, kijk dan naar de zoekresultaten. Neem dan de inhoud van elk van de links door en begin met het maken van je eigen post die 10X beter is.

Zodra je skyscraper-inhoud klaar is, is het tijd voor het belangrijkste deel – promotie. Er zijn verschillende manieren waarop je het kunt promoten.

Ten eerste kun je contact opnemen met alle mensen, beïnvloeders, bedrijven, tools en bronnen die je in je content hebt genoemd. Vertel ze dat je hun platform nuttig vond en als ze het artikel goed vonden, kunnen ze het delen met hun publiek.

Als het woord over je wolkenkrabber Hoe verkrijg je backlinks? gids bekend wordt, zullen anderen beginnen met het oppikken van je inhoud en zul je backlinks krijgen.

Een andere manier om je post te promoten is door sites te vinden die al backlinks hebben naar bestaande posts en dan jouw content te pitchen als een beter alternatief.

Hiervoor kun je SEO tools gebruiken zoals SEMrush of Ahrefs. Voer gewoon de URL van elk van de top 10 resultaten in de tool en extract een lijst van websites die backlinks verstrekt aan het oorspronkelijke artikel.

Gebruik vervolgens de lijst om deze websites te benaderen en uw wolkenkrabber-inhoud voor te stellen. Leg hen uit hoe jouw post beter is en moedig hen aan om jouw post een backlink te geven.

Je kunt ook een kijkje nemen naar meer verbazingwekkende content marketing voorbeelden.

Gebruik infographics om backlinks vast te leggen

Samen met geschreven tekst, gebruikt u infographics om backlinks voor uw website te verkrijgen. Infographics zijn visuele voorstellingen van data en informatie met behulp van grafieken, afbeeldingen en diagrammen. Ze helpen bij het geven van een snel overzicht van het onderwerp en breken complexe concepten op in eenvoudige visuals die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Neem het geval van WPBeginner. Hun infographic over interessante feiten over WordPress heeft meer dan 700 backlinks.

wpbeginner-infograhpic-backlinks
inforgraphic-voor-het-krijgen-van-backlinks
Door het maken van boeiende en nuttige infographics, helpt u andere content creators. Zij kunnen jouw visuele creatie gebruiken in hun blogs en jou een backlink geven als de originele maker van de infographic.

Om een infographic te maken, hoef je geen ontwerper te zijn of een professional in te huren. Je kunt verschillende gratis online tools gebruiken om er zelf een te maken. Bekijk de gids over de beste visuele content creatie tools om aan de slag te gaan.

Schrijf getuigenissen

Wist u dat door het schrijven van getuigenissen op andere websites, u een backlink voor uw site kunt krijgen? Veel bedrijven zoeken testimonials om te laten zien als sociaal bewijs. Ze tonen ze zelfs op hun homepage. Dus, als je een regelmatige gebruiker bent van een tool of dienst, kan je een testimonial schrijven in ruil voor een backlink. Zoek bedrijven die relevant zijn voor uw branche en dien een testimonial in.

Hoe verkrijg je backlinks? Pro Tip: Zoek naar websites die een hoge domain authority (DA) hebben. Dat komt omdat zoekmachines links van hoge DA sites beschouwen als backlinks van hoge kwaliteit.

Begin met gastbloggen

Gastplaatsing is een uitstekende manier om backlinks te krijgen voor uw website en is een beproefde strategie. Je kan verschillende sites bezoeken die gastblogs aanvaarden en een post indienen.

Veel websites bieden een contributor account of een schrijf voor ons sectie waar iedereen een artikel kan schrijven en op de site geplaatst kan worden. Ze laten je zelfs linken naar je site, ofwel in de auteur bio sectie of binnen de tekst van de inhoud.

U kunt gast blogging websites te vinden door simpelweg het uitvoeren van een zoekopdracht op Google. Schrijf het onderwerp trefwoord dat u wilt richten en voeg een gast artikel of schrijven voor ons of contributor in het einde. De zoekmachine zal dan de resultaten filteren en sites tonen die gastplaatsing toelaten.

Stel vervolgens een pitch op voor je onderwerp, samen met een beschrijving van wat je in het artikel zult behandelen. Zorg ervoor dat u de voordelen uitlegt en hoe het hun lezers helpt.

Gastplaatsing helpt u om met uw laser het juiste publiek te bereiken en verkeer naar uw website te genereren. Je kunt meer leren door de ultieme gids voor gastbloggen te volgen.

Wil je meer weten over Hoe verkrijg je backlinks? Neem dan vrijblijvend met ons contact op en wij helpen u verder.