Als uw beslist om een linkbuilding pakket te kopen zullen wij u contacteren om alles zo snel mogelijk op te starten. Wij bespreken welke zoekwoorden u wilt ondersteunen en nadien gaan we aan de slag. Reeds na een paar weken zal u al een stijging zien in Google. Wij kiezen er resoluut voor om te werken met homepage links omdat een link op een homepage zeer veel waarde krijgt.

De websites waar we links op plaatsen ontwikkelen wij volledig zelf en dit naar gelang van de niche, diensten of producten van de klant. Dus uw backlinks zullen geplaatst worden op de homepage van zeer relevante white proof websites met een hoge DA en DR waarde. Naast het plaatsen van homepage links op high autoriteit websites zullen we ook naar gelang het pakket u neemt blogs laten schrijven die zullen geplaatst worden  op zeer waardevolle internationale websites met minstens 50+ DR waarde.

De links dat we plaatsen bestaan hoofdzakelijk uit homepage links op relevante websites. Een homepage links op een website relevant aan uw producten of diensten heeft 100 keer meer waarde van een link op een linkpartner pagina. Heel veel bedrijven doen nog steeds aan linkruil en ontvangen een link op een linkpartner pagina waar er 50 tot 300 links opstaan. Een link op die pagina krijgt spijtig genoeg bijna geen waarde omdat de linkjuice verdeeld wordt over het aantal links.

We plaatsen Nederlandstalige maar ook Engelstalige blogs

Waarom Engelstalige blogs?

Doordat we een internationale blog techniek hanteren zullen zowel de zoekwoorden als uw website nog interessanter worden voor Google. Het is ook logisch want wanneer er veel gesproken wordt over een bedrijf zal dat bedrijf ook veel populairder worden bij de mensen. Bij websites is dit juist hetzelfde. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website op het internet zal die website ook interessanter worden voor Google en zal de ranking sterk toenemen! Google hecht veel meer waarde aan een blog die geschreven is in het Engels dan in onze eigen moedertaal. Opgelet de content is volledig in het Engels maar jou zoekwoorden plaatsen we in het Nederlands.

Voorbeeld van blogs

Voobeeld 1 : ondersteuning van het zoekwoord seo optimalisatie
Voorbeeld 2 : ondersteuning van het zoekwoord Seo expert
Voorbeeld 3: Ondersteuning van het zoekwoord Google optimalisatie