Hogere PR website behalen? Een hoge PR waarde voor je website is erg belangrijk want als je een hoge PR waarde hebt zal Google je website meer waarderen en zal je websites betrouwbaarder worden voor gebruikers.De PR waarde verhogen is niet eenvoudig. Dit kan alleen door kwalitatieve backlinks te krijgen van High authority websites met een hoge DA en DR waarde. Wij weten als geen ander dat het zeer moeilijk is om deze links te verkrijgen … Maar niets is onmogelijk!  Want wij kunnen hier voor zorgen.

Hogere PR waarde voor je website behalen

Je kan alleen een hogere PR waarde verkrijgen als de DA waarde ook stijgt van je website. Ons team zal dit voor jou oplossen door zeer sterke backlinks te bouwen naar jou website. Links van onder andere Google, Bing, Youtube, …

De prijs voor een DA 50 is € 250

Bestellen? Vul ons contactformulier in en wij zullen u contacteren om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij verhogen de Page en Domain Authority van uw site naar een DA 50+ in 30 dagen dit doen we door het creëren van hoogwaardige contextuele do-follow backlinks.

DR is een metriek van de Ahref tool. Deze staat bekend om zijn geweldige resultaten in 2020 en was hoger dan alle andere tools. Bij bestelling van deze order zal ook de DR toenemen. Want  als uw site hoogwaardige backlinks heeft stijgt zowel uw DA, DR als PR waarde.

Deze order Hogere PR website bevat:

Verhoging van PR – DA 50+ van de site
Witte Hoed SEO Techniek
Handmatige links
sterke 301 redirect links van belangrijke domeinen

Wij bieden een 100 % tevredenheidsgarantie aan.

Als we tussen de 30 en 60 dagen geen DA waarde van +50 behalen krijgt u uw geld terug.

Waarom een Hogere PR waarde voor je website behalen?

Denk er maar eens over na. Wanneer een pagina naar uw site linkt, geeft deze een onzichtbare stem aan uw site. De actie van de ene site die naar de andere linkt heet een “Backlink”. Als de site die naar uw site linkt om te beginnen een hoge PR-waarde heeft, zal deze een grotere stem op uw site uitbrengen. Daarom kunt u het voordeel zien in het krijgen van andere hoge kwaliteit sites die teruglinken naar de jouwe.

Google gebruikt deze PR om zoekmachineposities te helpen rangschikken, maar het is niet alleen de metriek die hij gebruikt, maar het is een mooie indicatie van hoe goed Google denkt dat uw site zich ontwikkelt.

Google Page Rank wordt door Google gebruikt om waarde toe te kennen aan een webpagina. In principe geldt dat hoe hoger de PR, hoe waardevoller Google uw site als bron ziet. Dus wat zijn de voordelen van een hogere PR die u vraagt? Nou, we gaan een kijkje nemen naar deze voordelen en hoe u uw eigen paginarangorde in dit artikel kunt verhogen.

Wat kan je zelf doen om je paginapositie te verhogen?

Nieuwe inhoud toevoegen. Het is een geweldig idee om nieuwe inhoud aan uw site toe te voegen. Dit kan in de vorm van een nieuw artikel, een nieuwe pagina op de site of zelfs een nieuwe blogpost.

Controleer bestandsnamen en paden. Het kan ook nuttig zijn om te controleren op gebroken links op uw website, en of alle pagina’s correct gelinkt zijn. Google is geen voorstander van malafide pagina’s in uw website, en vaak worden ze niet in aanmerking genomen bij de berekening van uw PR. Probeer alle pagina’s op uw website goed te linken.

Installeer de Google-werkbalk

Het installeren van de Google-werkbalk kan u helpen een indicatie te krijgen op een pagina PR. Het kan een balk weergeven, die u op de hoogte stelt van de huidige pagina’s PR. Dit kan helpen, omdat het u in staat stelt om links met een hogere ranking op andere websites te vinden.

Niet over de link heen gaan

Het hebben van kwaliteitssites die naar uw site linken is de beste manier. Vermijd betaalde adreslijsten en andere linkboerderijen indien mogelijk. Ook al hebben sommigen een hoge PR, u moet er rekening mee houden dat dit wordt verdeeld over alle andere sites waar de pagina naartoe linkt.

DMOZ en Yahoo

DMOZ en Yahoo hebben allebei directories die wel helpen bij de rangschikking van uw website als u in de lijst wordt opgenomen. De algemene gedachte vandaag de dag is dat dit niet meer zo zwaar weegt als vroeger, maar als je je sites in deze directories kunt plaatsen, kan het goed zijn voor je ranking.

Vermijd verboden sites

Het laatste wat je wilt is een andere site die je ranking naar beneden haalt. Probeer te voorkomen dat uw site wordt gelinkt aan verboden of spam-websites. De kans is groot dat Google al op de hoogte is van de site en deze heeft gestraft voor zijn SEO-tactiek, dus het teruglinken naar uw site……ziet er niet goed uit.

Geldige pagina’s maken

Zorg ervoor dat de pagina’s op uw website worden gevalideerd. U kunt de W3C-validator gebruiken om u een overzicht te geven of uw site geldig is, en welke problemen moeten worden aangepakt om uw site geldig te maken. Een schone, geldige site betekent vaak dat deze correct kan worden doorzocht door de Googlebot van Google en dat er meer informatie wordt verkregen in plaats van dat deze wordt overgeslagen vanwege een slechte syntaxis van de documenten.