Linkbuilding voorbeeld gezocht? Linkbuilding is altijd al een hoofdbestanddeel geweest van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Maar in de 23 jaar dat Google bestaat, zijn linkbuildingstrategieën geëvolueerd tot gesofisticeerde praktijken. In het begin ging het vooral om de hoeveelheid links. Hoe meer links uw site had, hoe hoger hij scoorde op de pagina’s met zoekmachineresultaten (SERP’s). Voordat je met een linkbuilding bureau in zee gaat vraag altijd naar een Linkbuilding voorbeeld. Als ze dit niet willen geven ga dan verder.

Vandaag focust Google op kwalitatieve links in plaats van kwantitatieve, om ervoor te zorgen dat websites met waardevolle inhoud hoger gerangschikt worden. Deze verschuiving in focus heeft linkbuilding tot een langdurig maar essentieel proces gemaakt. Websites hebben kwaliteitslinks nodig om hoger te scoren, maar redacteuren van websites linken niet langer naar een pagina “gewoon omdat”. Nu moeten link builders zich richten op het vinden van relevante sites voor backlinks en het bieden van waardevolle inhoud voor dat publiek.

Linkbuilders moeten tijd, aandacht en energie steken in het opbouwen van duurzame link building strategieën om hun websites te helpen ranken in de SERPs.

Een Linkbuilding voorbeeld

Wij krijgen regelmatig de vraag kunnen we eens een Linkbuilding voorbeeld zien van een klant? Mensen hebben niet altijd vertrouwen in linkbuilding en dit komt omdat je massa’s artikelen vind van SEO bedrijven die linkbuilding afstraffen. Eigenlijk is het juist het tegenovergestelde. Linkbuilding werkt, je zal hoger scoren in Google … Maar het moet gedaan worden!

Daarom laat je linkbuilding beter over aan een team van experts.

Wij proberen steeds een zo natuurlijk mogelijk linkbuildingprofiel op te bouwen voor onze klanten. Dit betekend niet alle links naar de homepage of dezelfde landingspagina sturen. Elke pagina van een website moet links krijgen. Bekijk hieronder een Linkbuilding voorbeeld:

linkbuilding voorbeeld

Dit is een Linkbuilding voorbeeld van een klant uit de bewakingssector. We bouwen naar elk interessant zoekwoord backlinks. Niet alleen de homepagepage maar alle andere pagina’s krijgen backlinks van relevante websites (die wij volledig op maat realiseren)

Dit is de manier zoals Google je wil!


Let op iedereen kan linkbuilding verkopen!

Het is echt moeilijk om iemand te leren (of te leren) creatieve link building, want als het gemakkelijk kon worden geleerd zou het niet echt creatief zijn, is het niet? Dus, hoe wordt iemand creatiever met zijn linkbuilding? Door zich te verdiepen in zijn branche, locatie, zijn eigen bedrijf, maar ook door verschillende voorbeelden die hem kunnen helpen soortgelijke oplossingen toe te passen voor zijn eigen website. Om die reden hebben we besloten om SEO specialisten en website-eigenaren te vragen om hun meest creatieve link-building techniek met u te delen. We hebben voorbeelden verzameld:

Hier zijn de stappen om het te doen:

1) Stel een lijst op van lokale bedrijven die een vind ons pagina of exacte locatie pagina hebben (gebruik hiervoor Google zoekoperators). Verkrijg hun contactgegevens. Dit heeft ongeveer een 20% aanvaardingspercentage, dus bouw uw lijst uitgaande van een 10% aanvaardingspercentage.

2) Stuur ze een e-mail waarin je uitlegt wat je voor ze gaat doen, laat ze een voorbeeldvideo zien, en leg uit dat de video gratis is, maar dat ze wel naar jou moeten linken vanaf hun vind-ons pagina (wees hier zo transparant mogelijk over).

3) Voor elke positieve reactie maak je de video. Dit is eenvoudig te doen met een iPhone en iMovie. Film de video als een timelapse en vertraag hem dan weer in Imovie en voeg instructies toe.

4) Zorg dat het lokale bedrijf de video publiceert en voeg de link toe. Veel van deze bedrijven zullen kleine bedrijven zijn zonder een toegewijde webdeveloper, dus maak het hele proces zo makkelijk mogelijk voor hen.

Het verkrijgen van lokale links is geweldig voor de lokale zichtbaarheid in zoekmachines. Combineer dit met lokale directories van hoge kwaliteit en je zou je lokale SERP moeten domineren.

Help andere bedrijven hun website of hun content te verbeteren

Wij hebben een zeer interessant geval over linkbuilding: Ooit waren we wanhopig om backlinks te krijgen voor een klant die een cryptocurrency wallet was. Op dat moment waren de enige domeinen die een goede domeinautoriteit hadden precies de grootste concurrenten van het bedrijf. Dus kwamen we met een zeer interessant plan, we zouden proberen om veiligheidslekken te ontdekken in deze concurrenten en als beloning backlinks vragen, wat zeer moeilijk was aangezien we experts zijn in digitale marketing en niet in digitale veiligheid.

Dus deden we het volgende, we begonnen alle cryptocurrency sites die we kenden te scannen op malware. We hebben virustotal.com API hiervoor gebruikt. Uiteindelijk hebben we duizenden sites gescand, 8 sites gevonden die relevante malware bevatten en hen onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail en telefoon. Op het einde vroegen we om backlinks en kregen we 6 gemiddeld goede backlinks die het verkeer van onze klant met 30% deden toenemen.

De laatste tijd hebben veel ontwikkelaars COVID-19 trackers gemaakt die live statistieken over het Coronavirus melden. Echter, sommige van deze websites zijn schadelijk en bevatten malware. Een week geleden heeft de Turkse regering enkele van deze zwendel websites verboden. Nadat ik had gezien dat de regering deze websites had geblokkeerd, vond ik een rapport dat door de overheidsinstantie was gepubliceerd (usom.gov.tr/dosya/covid19.pdf) met een lijst van deze frauduleuze websites. Daarna heb ik contact opgenomen met de mensen die naar deze websites linken, en hen verteld dat ze linken naar websites die malware bevatten. Bovendien bood ik mijn dashboard aan als vervanging. Uiteindelijk kreeg ik een enkele backlink uit mijn vijf outreach emails.

TLDR: Ik volgde de internet toegangsbeperkingen in verband met scammy Coronavirus websites in Turkije, en reikte vervolgens de hand aan de mensen die naar die louche websites linken.

Eén link die we kregen was van een oude open source bibliotheek die Google heel goed kent. Omdat we softwareontwikkelaars zijn, houden we van programmeren. We e-mailden de projectbeheerder en boden aan om een voorbeeldprogramma te schrijven dat een bepaalde functie van die bibliotheek zou demonstreren. We implementeerden dat eenvoudige programma in minder dan een dag, en na ongeveer een week en verschillende e-mails, verscheen onze broncode op de website van die bibliotheek, samen met een link naar onze eigen website als teken van waardering. Ook de broncode bevatte onze bedrijfsnaam, slogan en website-URL. Dat was het wel zo’n beetje!

De meest creatieve backlink strategie die ik ooit heb gebruikt was het ruilen van podcast transcripties voor een link. In de wereld van vandaag begint het te lijken alsof er meer podcasts zijn dan mensen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor deze strategie moet je podcasts opzoeken die gerelateerd zijn aan je industrie (aangezien gerelateerde industrie links belangrijker zijn voor je backlink portfolio) en bepalen of ze een speler voor hun podcasts op hun website insluiten.

Ten slotte moet je ervoor zorgen dat ze momenteel niet het transcript van hun podcast posten.

Wanneer je je campagnelijst voor de maand hebt ontwikkeld. Je moet beginnen met het vinden van contact informatie voor deze bedrijven door ofwel te bellen en te vragen wie de beste persoon is om mee te praten of te bereiken via LinkedIn.

Wanneer je de POC hebt die kan helpen. Laat hen weten dat u hen zou voorzien van een gratis transcriptie van een populaire aflevering, zodat ze kunnen verhogen online verkeer door natuurlijk het toevoegen van relevante zoekwoorden aan de pagina.

Voor degenen die akkoord gaan, hoef je alleen maar hun transcriptie te uploaden naar Rev.com voor $1 per minuut. Op het hoogste niveau betaal je $80 (80 minuten) voor een industrie-gerelateerde link.

Zorg ervoor dat je in je transcript onderaan Transcript Provided “Uw Linkbuilding voorbeeld bedrijfsnaam” toevoegt wanneer je het naar de podcast in kwestie stuurt. Op deze manier voegt u waarde toe aan een groeiende industrie met minimale kosten en werk.

Het meest creatieve wat ik heb gedaan om een backlink te krijgen is het installeren van een webcam met uitzicht op het strand. Het was voor een hotel, en zodra we de webcam feed op een pagina op de site hadden. We begonnen met linkbuilding en we kregen zo veel links, het was een geweldige ROI.

Hoe maak je je linkbuilding strategie

Link building strategieën nemen een beetje upfront benen werk, maar als je eenmaal hebt gelegd het grondwerk, heb je jezelf ingesteld voor aanzienlijk succes.

Om uw linkbuilding strategie te creëren, overweeg de volgende stappen als Linkbuilding voorbeeld.

Analyseer uw site.
Voordat je bepaalt welke sites je wilt bezoeken of hoeveel links je wilt, moet je weten wat je site wel en niet goed doet.
Bepaal of je je moet richten op backlinks of op zoekwoorden onderzoek (of beide). Zodra u weet wat uw site mist, kunt u middelen opbouwen om uw strategie te helpen.
Bepaal uw doelpubliek.
Door uw doelgroep te begrijpen, kunt u een lijst maken van andere sites die zij mogelijk bezoeken.
Begin met het bekijken van demografische gegevens, gedragingen en interesses.
Wat vindt uw publiek belangrijk?
Hoe zoeken ze naar antwoorden?
Waar zijn ze in geïnteresseerd dat betrekking heeft op uw product of diensten?
Controleer uw bestaande inhoud.
Zoek naar blog posts en andere pagina’s waarnaar andere sites zouden willen linken.
Bedenk dat de meeste site-eigenaren niet linken naar productpagina’s, omdat dit spammy en advertorial overkomt.
Zoek in plaats daarvan naar top-funnel pagina’s die educatief zijn. Kijk vervolgens naar de inhoud van uw concurrent.