Online marketing bureau nodig?  Hoe kiest u een Digitale Strategie in België?   Voordat u begint met het definiëren van uw behoeften voor uw volgende Digitale Strategie project, is het belangrijk om te begrijpen wat het allemaal inhoudt. Het digitale tijdperk is nog nooit zo divers geweest, ongeacht de specifieke set van vaardigheden waarmee onze Digital Strategy experts u kunnen helpen. Het inschakelen van het perfecte bureau voor uw taak begint met de juiste definitie van uw behoeften.

Online marketing bureau raadplegen

Een Online marketing bureau voor digitale strategie is een bureau dat zich richt op de online aanwezigheid van uw bedrijf. Een bureau voor digitale strategie kan u helpen met uw website, mobiele apps of andere media die worden gebruikt om de boodschap van uw bedrijf aan de consument over te brengen.

Digitale strategie versus digitale transformatie

Digitale transformatie is het aanbieden van geavanceerde technologieën om de concurrentie voor te blijven in de huidige markt, terwijl digitale strategie vooral betekent het peilen van de potentiële internetkanalen en het verzamelen van informatie op basis daarvan.

Online marketing bureau

De aanwezigheid van een C-level Executive om Digitale Strategie te leiden verwijst naar het bestaan van een uitvoerende functie die overeenkomt met de specifieke definitie van CDO. Een leidinggevende, zoals gedefinieerd in de definitie van Digitale Strategie, is een manager op senior niveau die een brede (of meer specifieke) verantwoordelijkheid heeft voor de transformatie van een aantal bedrijven. Veel CDO’s zijn ook lead/CIO’s of zelfs president/chief executive officers. Slechts een zeer klein aantal bedrijven heeft een functie die kan worden omschreven als “Digital Strategy Executive”. Het feit dat een digital approach executive een leidinggevende op senior niveau is, betekent niet absoluut dat hij verantwoordelijk is voor de uitvoering van Digital Strategy acties. In feite merkte een overgrote meerderheid van alle deelnemers aan de definitie van Digitale Strategie op dat ze niet betrokken waren bij de dagelijkse uitvoering van Digitale Strategie-activiteiten.

Online marketing bureau Linkbuilding Vlaanderen is een full-service digitaal marketingbureau. We bieden sinds 2002 een breed scala aan diensten aan klanten uit alle sectoren. Onze digitale marketingdiensten omvatten advies- en beheeropties voor een verscheidenheid aan online marketingtactieken, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), linkbuilding, winkeloptimalisatie, copywriting, conversieratio-optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook deskundige webdesign- en ontwikkelingsdiensten voor zowel e-commerce- als B2B-bedrijven. Werk niet zomaar samen met een digitaal marketingbureau; werken met een bedrijf dat u kunt vertrouwen.

Maak kennis met ons team van experts op het gebied van digitale marketing

U heeft misschien een website, maar deze doet uw bedrijf niet veel goeds als deze niet wordt opgepikt door de zoekmachines. Om ervoor te zorgen dat klanten uw site online vinden, kunnen we uw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen: uw websiteontwerp, copywriting, zoekwoorden, aanwezigheid op sociale media en meer. Door met ons samen te werken, haalt u het meeste uit uw rendement op marketinginvesteringen. Hier zijn enkele redenen waarom:

Maak kennis met  ons Online marketing bureau, we hebben bewezen resultaten

Waarom zou u samenwerken met een SEO-servicebedrijf dat u niet de resultaten biedt waarnaar u op zoek bent? Stop met het weggooien van je zuurverdiende geld aan een strategie die niet leidt tot conversie.  We zijn eerlijk en ethisch

Bij Online marketing bureau  geloven we in eerlijkheid, integriteit en respect voor onze klanten. Wij geloven niet in het “verkopen” van een dienst die u niet nodig heeft of in het toepassen van een one-size-fits-all benadering voor elke klant.

Wij kennen digitale marketing

Werken met een digitaal marketingbedrijf dat digitale marketing echt kent, lijkt voor de hand liggend, maar helaas leveren veel bedrijven geen positieve resultaten op. Het is bewezen dat onze strategieën werken.  We zetten klanten op de eerste plaats.  Het handhaven van een klantgerichte focus is een prioriteit voor veel marketingbureaus, maar weinigen volgen dit ook daadwerkelijk op. Als Online marketing bureau  is Linkbuilding Vlaanderen anders.

OP ZOEK NAAR EEN TOP ONLINE MARKETING BUREAU

Digitale marketing heeft voor altijd veranderd hoe bedrijven klanten aantrekken en inkomsten genereren. Als u overweegt een online marketingbedrijf in te huren om u te helpen uw merkimago te verbeteren, uw bedrijf in de zoekresultaten te positioneren of uw aanwezigheid in de sociale media te beheren, zijn wij er om u te helpen.

Om u te helpen bij uw zoektocht naar een Online marketing bureau, moet je eerst binnen je onderneming kijken wat jullie juist nodig hebben. Bekijk nadien een aantal websites, bekijk feedback en prijzen om te zien welk bedrijf het beste aan de behoeften van uw bedrijf kan voldoen. Als u meer ondersteuning nodig hebt, vertel ons dan over uw project en wij zullen u in contact brengen met aanbevolen bedrijven. Als Online marketing bureau kunnen wij u zeker helpen


Een Online marketing bureau  kan een waardevolle partner voor uw bedrijf, hoewel je misschien niet volledig realiseren alles wat ze voor u kunnen doen. Als een sales of marketing manager, uw taak is om klanten binnen te halen door middel van uw bedrijf ‘voordeuren. Vandaag de dag doet 81 procent van de klanten online onderzoek voordat ze een aankoopbeslissing nemen, wat betekent dat het noodzakelijk is om een robuuste online aanwezigheid te ontwikkelen die klanten online betrekt en koestert gedurende hun gehele klantreis. Een digitaal marketing bedrijf kan dit voor uw bedrijf doen, plus nog veel meer.

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing is een veelzijdige strategie die erop gericht is om klanten online te benaderen, te bereiken en een relatie met hen op te bouwen, via een breed scala aan kanalen, zodat ze uiteindelijk een aankoop doen en in de toekomst nog meer aankopen zullen doen.

De resultaten van digitale marketing zijn dramatisch. Bloggen alleen al kan merken helpen om 67 procent meer leads binnen te halen in vergelijking met degenen die nooit iets posten. SEO heeft ook een conversiepercentage van 14,6 procent, wat veel hoger is dan het conversiepercentage van 1,7 procent dat traditionele outbound methoden opleveren.

Digitale marketing bestaat uit de volgende tactieken:

Inhoud marketing
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Video Marketing
Mobiele Marketing
Online Adverteren
E-mail Marketing
Sociale media marketing
Een digitaal marketing agentschap maakt gebruik van een breed scala van verschillende tactieken, strategieën en online tools om een bedrijf te helpen zijn marketing-en verkoopdoelstellingen te bereiken. Dit kan het plannen en uitvoeren van een succesvolle digitale marketing campagne een uitdagend vooruitzicht voor de meeste solopreneurs en kleinere marketing afdelingen.

Gezien de reikwijdte van digitale marketing is het nuttig om te kijken naar de populairste soorten digitale marketingbureaus en de diensten die zij aanbieden.

Enkele  soorten digitale marketingbureaus (en wat ze doen)

Het kiezen van een digitaal marketingbureau kan een uitdaging zijn als u niet bekend bent met de branche. Sommige bureaus zijn gespecialiseerd in één branche of dienst, terwijl andere een breed scala aan diensten aanbieden. Onthoud dat de beste voor uw bedrijf zal afhangen van uw budget, uw digitale marketing doelen en doelstellingen, en hoe hands-on u wilt zijn in uw digitale marketing. Hieronder vindt u zeven van de meest voorkomende soorten digitale marketingbureaus:

DIGITAAL MARKETINGBUREAU

Een digitaal marketingbureau bereikt klanten online via omnichannelmarketing, multichannelmarketing of single-channelmarketing. Bij multichannel- en single-channelmarketing hebben bureaus interactie met klanten via een of meerdere kanalen, zoals websites, blogs, e-mail, sociale media en meer. Omnichannelmarketing verwijst naar marketing die een naadloze klantervaring biedt via verschillende kanalen en apparaten gedurende hun hele levenscyclus. Een digitaal marketingbureau zal doorgaans geen traditionele marketingdiensten aanbieden.

FULL-SERVICE DIGITAAL MARKETINGBUREAU

Een full-service digital marketing bureau heeft de neiging groter te zijn dan de meeste andere soorten bureaus en biedt een verscheidenheid aan digitale marketingdiensten. Bedrijven werken vaak samen met full-service digital marketing bureaus omdat ze de ervaring hebben om specifieke projecten te doen die de bedrijven nodig hebben, zoals lead nurture campagnes of een website redesign. Deze bureaus kunnen ook extra kracht toevoegen aan bestaande marketingafdelingen tegen lagere kosten dan het zou kosten om ze uit te bouwen met nieuwe werknemers.

BUREAU VOOR INBOUND MARKETING

Een inbound marketing bureau biedt inbound marketing tactieken en strategieën, die verschillen van de traditionele outbound strategieën. Inbound bureaus proberen een bedrijf online te positioneren waar klanten hen kunnen vinden, vertrouwen op te bouwen in de loop van de tijd, en uiteindelijk verkoop te genereren. Inbound strategieën kunnen na verloop van tijd aanzienlijke resultaten opleveren, maar ze vereisen doorgaans een langere tijdshorizon (zes maanden tot een jaar of meer) voordat leads en sales “hockeystick” omhoog gaan.

SEO-BUREAU

Digitale marketingbureaus die gespecialiseerd zijn in SEO (search engine optimization) helpen de websites en website-inhoud van hun klanten om hoog te scoren in de zoekresultaten. Zij zullen specialisten hebben die het volgende uitvoeren:

Zoekwoorden onderzoek
Website audits
Backlink audits
Website en blog inhoud
Metadata beoordeling (controle van de kwaliteit van URL, title tags, meta beschrijvingen, etc.)
Video omschrijving optimalisatie
Link bouw
En meer

Een SEO bedrijf zal gebruik maken van een verscheidenheid aan data-analyse en website-ontwikkelaar tools zoals Google Analytics, Google Search Console, SEM Rush, en SEO Moz. SEO bureaus zijn altijd early adopters van zoekmachine optimalisatie best practices, met inbegrip van de naleving van de steeds veranderende zoekalgoritme van Google.

 WEB DESIGN BUREAU

Een webdesignbureau bestaat uit creatieve ontwerpers die op maat gemaakte en geoptimaliseerde websites of webpagina’s voor bedrijven bouwen. Webdesigners zorgen voor de look, feel en functionaliteit van de pagina’s, of het nu gaat om een gloednieuwe website, een website redesign, of een kleiner project. Veel voorkomende diensten van websitebureaus zijn onder meer gebruikerservaring en gebruikersinterface (UX/UI) ontwerp en onderzoek, creatie en opslag van afbeeldingen, webontwikkeling, en webhosting.

DIGITALE MARKETING CONSULTANT

Een digitale marketing consultant is een professional die al dan niet verbonden is aan een digitaal marketingbureau. Digitale marketing consultants hebben een brede kennis van digitale marketing en kunnen bedrijven helpen met het bedenken van een digitale marketing strategie. Ze kunnen de zwakke punten in uw huidige strategie identificeren, de gebieden die voor verbetering vatbaar zijn, en de beste manier om de meeste winst te behalen. Ze kunnen ook een netwerk van andere marketingprofessionals of -bureaus hebben waarnaar ze u kunnen doorverwijzen voor verdere hulp.

Wat doet een digitaal marketingbureau?

Bedrijven werken met digitale marketingbureaus vanwege hun expertise in online marketing. Bureaus kennen de laatste trends, best practices, en de beste tools en strategieën die nodig zijn voor digitaal marketingsucces.

Hieronder vindt u specifieke dingen die u kunt verwachten wanneer u met een digitaal marketingbureau werkt:

DIGITALE MARKETING BUREAUS GROEIEN ORGANISCH VERKEER NAAR UW WEBSITE

Het algemene doel van elke digitale marketing inspanning is het genereren van zo veel mogelijk organisch verkeer naar de website van een bedrijf. Marketing professionals bij digitale marketing bureaus kennen de ins en outs van inbound marketing, customer journeys, en zoekmachine zoekalgoritmen. Wanneer u werkt met een digitaal marketing bureau, zal organisch verkeer (verkeer van mensen die uw website online vinden via een zoekmachine) naar uw website toenemen. Uw website zal meer leads aantrekken met minder kosten. Deze leads zullen ook van betere kwaliteit zijn waardoor de kans groter is dat ze tot een aankoop overgaan.

DIGITALE MARKETINGBUREAUS GENEREREN VERKOOPKLARE LEADS

De professionals van digitale marketingbureaus kennen uw bedrijf, uw marketingdoelen en -doelstellingen, uw sales funnel en uw ideale doelgroepen. Daarnaast hebben ze kennis van verschillende inbound marketing tactieken zoals content marketing, social media marketing, web design en zoekmachine optimalisatie.

In uw sales funnel, verschillende inbound marketing tactieken zijn effectiever dan anderen op basis van waar leads zijn in uw sales funnel. Als u samenwerkt met een digitaal marketingbureau, kunt u de juiste boodschap via het juiste online medium op het juiste moment bij elke lead in uw sales funnel krijgen. Een digitaal marketingbureau helpt u verkoopklare leads te genereren door leads van de top van uw sales funnel naar de bodem te verplaatsen.

DIGITALE MARKETINGBUREAUS VERGROTEN HET BEREIK VAN UW MERK

Uw klanten zijn online. U weet dat en elk digitaal marketingbureau weet dat. Aangezien digitale marketingbureaus gespecialiseerd zijn in het online promoten van merken en het creëren van online relaties met klanten, weten zij hoe ze het bereik van uw merk online kunnen vergroten. Door te werken met een digitaal marketing bureau, zal uw website een betere zichtbaarheid krijgen van zoekwoorden onderzoek en buyer persona ontwikkeling gedaan door het bureau. Als u een digitaal marketingbureau in dienst neemt om uw social media marketing uit te voeren, zal uw merk ook extra online aanwezigheid krijgen op verschillende social media platforms.

DIGITALE MARKETINGBUREAUS VERBETEREN UW MARKETING VAN BOVEN TOT ONDER

Het digitale marketingbureau dat u kiest, moet aanvoelen als een verlengstuk van uw interne marketingteam. Wat uw interne marketing mist aan gespecialiseerde digitale marketing kennis en tijd, zal uw digitale marketing bureau partner aanpakken.

Een digitaal marketingbureau zal ook de zwakke punten in uw huidige digitale marketingactiviteiten opmerken. Als uw marketingteam klein is, is de kans groot dat u niet over de expertise beschikt die uw unieke digitale marketingcampagne nodig heeft om effectief te zijn. Bijvoorbeeld, moet u webdesign, SEO, public relations, e-mail marketing, en social media marketing. Misschien heeft u niet de expertise in al deze gebieden.

Een full-service digitaal marketing bureau zoals daarentegen, biedt:

Zoekmachine optimalisatie
Pay-per-click advertising (PPC)
Sociale media marketing
Marketing automatisering
Marketing van inhoud
Adverteren op Facebook
PR-diensten
E-mailmarketing
Videoproductie
Evenement coördinatie
Website ontwikkeling