Linbuilding experts

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor  goede resultaten.

Kwalitatieve linkbuilding

Elke link wordt handmatig geplaatst op een relevant websites. Door het plaatsen van kwalitatieve links zal Google deze waarderen waardoor u website zal stijgen in het zoekresultaat. De links die wij plaatsen zijn links afkomstig van veel bezochte websites die relevant zijn aan uw producten en activiteiten. Wij ondersteunen uw website met de beste zoekwoorden met de juiste anchor teksten en links.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is nog steeds een belangrijk aspect om hoger te scoren in zoekmachines. De dag van vandaag is een webpagina met goede relevante content allen niet goed genoeg meer. Uw website moet geoptimaliseerd worden, per zoekwoord moet er een afzonderlijke SEO landingspagina geschreven worden die nadien ondersteund moet worden door linkbuilding. Ons team kan de vindbaarheid van uw website of webpagina’s verbeteren  Onze linkbuilding pakketten helpen je om jouw vindbaarheid te verbeteren. Wij doen niet aan zogenoemde ‘linkfarming’ of andere dubieuze technieken om jouw site van backlinks te voorzien.

Wij zorgen voor meer organische bezoekers vanuit Google

Zelfs al scoort je website reeds goed in Google het kan altijd beter. linkbuilding werkt alleen als je website goed geoptimaliseerd is op je belangrijkste zoekwoorden. Zelfs al doe je al die stappen en toch staan er soms concurrenten boven jou. Wij kunnen de concurrentie verslaan door gewoon meer organisch verkeer naar je website te sturen. Stel je voor in plaats van 50 bezoekers per dag vanuit Google krijg je ineens 500 bezoekers vanuit Google. Dit is niet alleen goed voor de SERP van je website … je zal merken dat je na een tijdje stijgt binnen Google en je concurrentie voorbijsteekt. Meer organisch bezoek ziet Google meteen. Hij zal jou website meer aantrekkelijker vinden en website met veel bezoekers gaat Google ook hoger ranken. Kijk maar naar bol.com, Coolblue, Tui … Die staan steeds op plaats 1 en 2 op hun belangrijkste zoekwoorden en dit is voor een groot deel gelegen aan het groot aantal bezoekers per dag.

Het genereren van verkeer naar uw website verbetert de positie in zoekmachines zoals Google, hoe meer bezoeken uw website krijgt en hoe gemakkelijker en sneller ernaar wordt verwezen. U kunt dan streven naar de eerste positie in zoekmachines op basis van de trefwoorden die verband houden met uw activiteit. Het is natuurlijk een aanvullende oplossing, je zult je site correct moeten optimaliseren zodat deze voldoet aan de referentienormen opgelegd door Google.

Meer traffic nodig, wij zorgen hiervoor vanuit elk land kunnen we organische traffic realiseren.
Wij zijn een van de weinige SEO bureaus in België en Nederland die het verhogen van de CTR aanbieden.

Bestel websiteverkeer en verhoog je CTR

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

De bezoekers komen allemaal organisch vanuit Google en via jou belangrijkste zoekwoorden. We kunnen bezoekers vanuit elk land op jou website brengen steeds via verschillende IP adressen. De bezoekers komen binnen op je website en gaan nadien nog 2 pagina’s bezoeken. Na 120 seconden verlaat de bezoeker de website.

Je kan alles live volgen via Realtime in je Google Analytics.

linkbuilding

En ook in de Google Search Console is het organisch bezoek en de kliks duidelijk te zien

seo linkbuilding

In dit voorbeeld zien we een overzicht van de kliks die organisch vanuit Google komen op onze eigen website.

 

Verbeter SEO met CTR manipulatie

Naast inkbuilding  moet uw website ook een hoge CTR waarde hebben. Verbeter uw SEO ranking posities door het verhogen van de click-through van uw zoekwoorden. De CTR is de SEO sleutelfactor die Google positieve gebruikerssignalen laat zien. Probeer het grootste woonnetwerk voor CTR manipulatie. Krijg echte klikken van Google zoekresultaten (SERP) om uw click-through-rate (CTR) en SEO website rankings te verhogen. Bot verkeer en organische klikken van CTR boost worden geregistreerd in de beste metriek tools.150 landen zijn beschikbaar.

CTR boost

Waarom link building belangrijk is voor SEO

Link building is belangrijk omdat het een belangrijke factor is in hoe Google webpagina’s rangschikt. Google merkt op dat:

“In het algemeen kunnen webmasters de rang van hun sites verbeteren door het aantal sites van hoge kwaliteit dat naar hun pagina’s linkt te verhogen.”

Stel dat we een site hebben waarop we windturbine-apparatuur promoten die we verkopen. We concurreren met een andere fabrikant van windturbine-apparatuur. Een van de factoren waar Google naar kijkt om te bepalen hoe onze pagina’s worden gerangschikt, is linkpopulariteit. Link building is een belangrijk onderdeel van SEO diensten omdat het zoekmachines helpt nieuwe webpagina’s te ontdekken, en bepaalt welke pagina’s hoger in de SERPs moeten komen.

Google zegt over link building:

“In het algemeen kunnen webmasters de rang van hun sites verbeteren door sites van hoge kwaliteit te maken die gebruikers zullen willen gebruiken en delen.”

Dit betekent dat bij het gebruik van link building strategieën, uw focus moet liggen op het verdienen van links omdat u geweldige inhoud hebt gemaakt die uw gebruikers willen delen – niet alleen link building voor zoekmachines.

Het verkrijgen van kwalitative backlinks is een van de belangrijkste ranking factoren voor Google, naast:

On-page SEO en contentoptimalisatie
Vertrouwen en autoriteit van de website
Snelheid waarmee de site wordt geladen
Mobielvriendelijkheid
Elementen van gebruikerservaring

White hat SEO vs. Black hat SEO

Als het gaat om backlinks plaatsen, is er een goede manier en een verkeerde manier. Voor de levensvatbaarheid en de prestaties van uw website op de lange termijn, moet uw backlinktactiek op natuurlijke wijze worden uitgevoerd en de webmasterrichtlijnen volgen die door Google zijn ingesteld.

White hat SEO is het proces van het gebruik van organische link building tactieken om uw online zichtbaarheid in de zoekresultaten te verbeteren. Deze technieken krijgen een duim omhoog van Google, maar nemen meestal meer tijd in beslag dan black hat technieken.

Black hat SEO methoden zijn onethische praktijken die uw website helpen te scoren in zoekmachines. Deze methoden worden over het algemeen afgekeurd door Google, en als Google vindt dat uw technieken hun kwaliteitsrichtlijnen schenden, kan uw site worden getroffen met een handmatige penalty. Deze kunnen u uw zuurverdiende rankings kosten en veel tijd kosten om te verwijderen en de SEO prestaties weer op de rails te krijgen

Link building teksten laten schrijven

Ben je op zoek naar Link building teksten voor jou blogs? Ons team schrijft Link building teksten voor slecht € 25 (+-750 woorden) en € 50 (+-1400 woorden). Indien gewenst kunnen wij de Link building teksten verwerken tot een blog en die plaatsen op één van onze kwalitatieve websites. De prijs voor een blog van +-750 woorden schrijven en plaatsen = € 75.

Google penalty mythes – Dubbele contentstraf: (mythe)

Zo’n straf bestaat helemaal niet. Het gerucht gaat dat als blijkt dat uw website betrokken is bij enige vorm van duplicatie van inhoud, of dit nu op de website is of in de vorm van inhoudssyndicatie, uw website zal worden gestraft. Wat u moet begrijpen, is dat dubbele inhoud zelf de zichtbaarheid van de website en de gebruikerservaring op de hele website schaadt. Het ingebouwde algoritme van Google detecteert dubbelheid in inhoud. Websites die volledige inhoud of enkele delen ervan kopiëren. uit andere bronnen en publiceren op hun platform, verliezen hun zichtbaarheid in de SERP’s. Uiteindelijk krijgt de website waar de inhoud vandaan komt een voorsprong op andere in SERP’s.

Als uw website een paar dubbele pagina’s heeft, heeft dit niet veel impact. Het wordt echter aanbevolen om uw eigen inhoud te maken in plaats van andere bronnen of syndicatie te gebruiken. Daarnaast kunt u ook een rel=”canonical”-tag gebruiken om originele pagina’s aan te geven.

Multi Tier link building

Onze links worden geplaatst volgens  een Tired linkbuilkding techniek. Wat is Tiered inkbuilding  juist? Om het zo eenvoudig mogelijk te stellen, is tiered link building het proces van het bouwen van backlinks voor je backlinks. Het idee erachter is dat je genoeg autoriteit kunt produceren om PageRank aan je pagina door te geven als je deze gelaagde links in bulk creëert. Uw webpagina moet natuurlijk aan het eind van de keten staan.

Deze manier van linkbuilden zorgt ervoor dat de websites waar uw Moneysite links op staan extra geboost worden.Door backlinks naar die websites te sturen via Tiers 2 en Tiers 3 krijgen uw Money links een extra waarde voor Google. Hie zit juist het verschil waarmee wij ons onderscheiden van andere link building bureaus.

Zie voorbeeld hieronder van een Tired link building diagram

Tired linkbuilding

A is de website waar de backlinks naar jou website op staan. Die websites krijgen backlinks van de websites op lijn B. Deze website op hun beurt krijgen links van lijn C … En zo bouwen lagen op waardoor de backlinks die op de A websites staan enorm krachtig worden.

multi tier linkbuilding

Backlinks pakketten

Backlinks verzamelen is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per maand, die maandelijks opgezegd kunnen worden.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

Linkbuilding Pakket 1
Betaling maandelijks
€ 160
Link building 5 zoekwoorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + + 500 Blog posts over uw website gebouwd volgens dé Tiered linkbuilding techniek
Linkbuilding Pakket 1 aanvragen
Linkbuilding Pakket 2
Betaling maandelijks
€ 300
Link building 10 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 200 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 750 Blog posts over uw website gebouwd volgens dé Tiered linkbuilding techniek
Linkbuilding Pakket 2 aanvragen
Linkbuilding Pakket 3
Betaling maandelijks
€ 420
Link building 15 zoekwoorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 300 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 1000 Blog posts over uw website gebouwd volgens dé Tiered linkbuilding techniek
Linkbuilding Pakket 3

 

Link building extra woord = 35 € 

Omdat wij onze backlinks volledig manueel behandelen werken wij met een contract van 1 jaar. Als u kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting.

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Hoe gaan we te werk?

Backlinks plaatsen gebeurd bij ons ten opzichte van heel wat andere bureaus in eigen beheer en manueel. Ons team gaat websites aanmaken gelijkaardig aan uw business en daar worden links op geplaatst. Die links zijn zeer relevant voor uw producten of diensten en hebben heel veel waarde. Enkele jaren geleden gebeurde link building bij ons ook via linkruil, we zijn hier volledig van afgestapt. Waarom? Als je links gaat ruilen komen jou links tussen 10 tot honderden andere links te staan op een website en ook niet in de content. Hoe meer links op een pagina hoe minder waarde. Google gaat de linkjuice verdelen. Wij plaatsen maximuum 3 links op een website of webpagina zodat elke link zeer veel waarde meekrijgt. Wij plaatsen alleen links op websites met een hoge DA en Pa waarde. Wij gebruiken alleen relevante sites want een link op een relevante website heeft meer waarde dan een link op minder een totaal niet relevante website.

Onze link building strategie werkt omdat we links plaatsen op de homepage van websites in combinatie van blogs op relevante websites. Uw link komt alleen te staan en niet tussen massa’s andere links, op die manier ontvangt uw link de volledige linkjuice van die blog of homepage.

Een link op een homepage van een relevante website (met een hoge SEO waarde) brengt meer op dan 100 links op een linkpartner pagina.

Laat het over aan ons team

linkbuilding uitbestedenWil je meer informatie over link building of wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Naast link building is ons team ook gespecialiseerd in Zoekmachine Optimalisatie. Wij ontwikkelen SEO landingspagina per zoekwoord voor uw belangrijkste producten en diensten. Om een effect te hebben van link building moet uiteraard jou website eerst goed gevonden worden in Google en net hiervoor heb je SEO landingspagina’s nodig.

Als 3 de factor zorgen wij voor een hogere CTR waarde (klikfrequentie). Hoe meer kliks vanuit Google, hoe meer bezoekers op jou website. Google zit dit uiteraard ook en gaat je website meer waarderen waardoor je nog hoger gaat ranken in het organisch resultaat van Google!

Contacteer ons

Zoek je een betrouwbare en succesvolle partner in Vlaanderen die voor een linkbuildingstrategie kan uitwerken dan bent u bij ons aan het  het juiste adres. Contatcteer ons om de mogelijkheden te bespreken.