Linkbuilding met subdomeinen – Een effectieve en moderne strategie voor SEO. Linkbuilding is nog steeds een belangrijk onderdeel van SEO om hoger in de zoekresultaten te komen. Eén van de methodes die nog steeds effectief is, is linkbuilding met subdomeinen. In dit artikel leggen we uit waarom subdomeinen van deze tijd zijn en waarom het een goede strategie kan zijn voor jouw website.
Wat is linkbuilding via subdomeinen?
Een subdomein is een onderdeel van een website dat zich op een apart webadres bevindt en als een aparte website gezien kan worden. Zo is bijvoorbeeld blog.jouwdomein.nl een subdomein van jouwdomein.nl. Google ziet subdomeinen als nieuwe websites, waardoor ze kunnen bijdragen aan een betere ranking in de zoekresultaten.
Voordelen van linkbuilding via subdomeinen. Als het hoofddomein goede metrics heeft, zoals een hoge Domain Authority (DA) en Domain Rating (DR), dan zal het subdomein daarvan profiteren. Het aanmaken van een subdomein kost weinig tot geen geld, maar wel tijd. Toch zijn het geen slechte links, zoals sommige SEO-specialisten beweren. In feite past het heel goed in een linkbuilding-strategie. Veel linkbuilding-systemen werken alleen maar met subdomeinen. Vergelijk het met een www-domein, dat eigenlijk ook een subdomein is.
Subdomeinen kunnen veel impact hebben op de ranking van je website of webshop. Je kunt een subdomein aanmaken en deze naar eigen wens inrichten. Gebruik je bedrijfsnaam als subdomein of promoot een product met een link naar jouw website. Het werkt eigenlijk hetzelfde als startpagina’s, maar dan krachtiger en effectiever. Op een startpagina staan vaak honderden links waardoor je de SEO juice moet delen. Met een subdomein heb je die controle zelf in handen. Bovendien kun je op een subdomein banners en koopknoppen plaatsen.
Subdomeinen in een multitier
Een subdomein kan, mits goed gebruikt, krachtiger zijn dan een startpagina. Als de content op een subdomein goed gestructureerd is, heeft dit meer voordeel dan een startpagina met wat anchor links. Google houdt namelijk van gestructureerde content. Publiceer regelmatig content op je subdomein en dit zal een positief effect hebben op je indexering en ranking. Door goed gestructureerde content te publiceren op een subdomein en deze dagelijks te voorzien van backlinks naar andere subdomeinen, creëer je een groot en sterk netwerk van urls. Het gevolg hiervan is dat jouw moneysite zal gaan ranken in de zoekmachines.
linkbuilding via subdomeinen richt zich op subdomeinen en is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige backlinks voor websites. Met ons systeem kun je gemakkelijk een groot aantal relevante subdomeinen aanmaken die dagelijks meerdere artikelen plaatsen en naar elkaar en naar de moneysite linken.
Ons systeem zorgt ervoor dat de content op de subdomeinen goed gestructureerd is en voldoet aan de eisen van zoekmachines zoals Google. Door deze gestructureerde content te voorzien van relevante backlinks, creëren we een sterk netwerk van urls die bijdragen aan een betere ranking van jouw website.
Met ons systeem kun je bovendien landingspagina’s, leadmachines en money machines aanmaken. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw website te optimaliseren en hoger in de zoekresultaten te komen. Onze strategie is daarom zeer effectief en kan bijdragen aan het succes van jouw website of webshop.
Kies daarom voor linkbuilding via subdomeinen en ontdek hoe wij jouw website kunnen laten ranken met behulp van subdomeinen en hoogwaardige backlinks. Neem vandaag nog contact met ons op en start met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid.
Prijzen Tiered linkbuilding
De prijzen blogs via Tiered linkbuilding zijn iets goedkoper. Meer info over Tiered linkbuilding kan je hier terug vinden.
Voor het basis plan maken we 30 kwalitatieve blogs op subdomeinen . De content is door ons geschreven en uniek!
Voor het Standard plan maken we 40 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!
Voor het basis plan maken we 50 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!
Deze blogs worden ondersteund door ons Tiered Linkbuilding netwerk, op die manier worden de links op de blogs nog veel, veel sterker.
Voorbeelden van een campagne:
https://kunstgras.partytent-hoorn.nl/page/kunstgras-leggen
https://tuinaanleg-en-tuinonderhoud.ringstoconnect.nl/page/kunstgras-tweedehands
https://tuinaccessoires.desigual-webshop.be/page/wat-de-beste-ondergrond-voor-kunstgras
https://kunstgras.oldskoolkopen.be/page/wat-kost-100-m2-kunstgras
https://tuinmeubelen.alfea-online.be/page/kunstgras-leggen
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/wanneer-gras-verticuteren
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/zelf-grasmatten-leggen
https://tuin-webshop.desigual-webshop.be/page/kunst-gras
https://tuin-webshop.iring.be/page/wat-kost-100-m2-graszoden
Nog enkele voorbeelden van Blogs gemaakt via subdomeinen en Tiered linkbuilding:
https://hormoonfactor.btbgids.be/page/schildklier-controle
https://gezonde-voeding-tips.stonegood.be/page/trage-schildklier-voor-en-na
https://gezonde-voeding-tips.ringstoconnect.nl/page/personal-coach-groningen
https://gezondheid.pm2s.be/page/online-personal-fitness-coach
https://gezondheid.p-siriyontforklift.com/page/permanente-wenkbrauwen-prijs
https://pvc-vloeren.modelbook.be/page/houten-vloeren-outlet-rotterdam
We hebben dus verschillende Prijzen blogs voor zowel bedrijven, particulieren als SEO en linkbuilding kantoren.
Bloggen via subdomeinen
Wat is beter voor het bloggen, een subdirectory of een subdomein? In deze blogpost zullen we bespreken wat het verschil is tussen een subdirectory en een subdomein, en de voordelen van beide voor het bloggen. Als u al een website heeft en van plan bent om te gaan bloggen, dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken.
Een subdirectory is een map op uw website die zich op een lager niveau bevindt dan de hoofdmap van uw site. Een subdomein daarentegen is een lager niveau domein dat verbonden is met het primaire domein van uw website. Hoewel beide opties u in staat stellen om te bloggen vanaf uw website, hebben ze elk hun eigen voordelen.
Laten we eerst eens kijken naar de voordelen van bloggen in een subdirectory. Een subdirectory maakt deel uit van uw website en de inhoud van uw blog zal worden geassocieerd met uw website. Dit kan uw SEO verbeteren doordat uw website meer content heeft en daardoor relevanter wordt voor zoekmachines. Bovendien kan het voor uw bezoekers gemakkelijker zijn om uw blog te vinden als deze is opgenomen in de navigatie van uw website.
Aan de andere kant heeft bloggen op een subdomein ook voordelen. Een subdomein kan worden gebruikt om uw blog te scheiden van de rest van uw website. Dit kan handig zijn als uw blog een ander doel heeft dan de rest van uw site, of als u wilt dat uw blog een eigen identiteit heeft. Bovendien kunt u uw subdomein naar wens aanpassen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw blog te branden en te promoten.
Als u een standalone domein overweegt voor uw blog, moet u weten dat dit dezelfde voordelen biedt als een subdomein, maar dat het ook extra kosten en beheer met zich meebrengt. Het kan moeilijker zijn om uw blog te promoten als deze op een afzonderlijk domein staat, omdat u twee verschillende domeinen moet beheren.
In het algemeen hangt de keuze tussen een subdirectory en een subdomein af van uw specifieke behoeften. Als u uw blog sterk wilt integreren in uw website, kies dan voor een subdirectory. Als u uw blog liever als een aparte entiteit wilt laten functioneren, kies dan voor een subdomein. Een standalone domein kan een goede keuze zijn als u bereid bent extra kosten en beheer te investeren.
Het verschil tussen subdirectories, subdomeinen en standalone domeinen.
Het verschil tussen subdirectories, subdomeinen en standalone domeinen bij het hosten van een blog op uw website. Subdirectories zijn mappen die op subniveau worden gemaakt en delen hun ranking signalen met de bovenliggende websites. Subdomeinen daarentegen worden behandeld als aparte entiteiten en delen hun ranking signalen niet met de bovenliggende websites. Een standalone domein is een aparte en nieuwe domeinnaam die niet verbonden is met een bestaande website.
Als u een blog op uw website host, kunt u deze plaatsen in een subdirectory of op een subdomein. Het gebruik van een subdirectory kan ertoe leiden dat zoekmachines uw blog sneller crawlen en indexeren, en dat bezoekers de URL van uw blog gemakkelijker kunnen onthouden. Aan de andere kant kan het gebruik van een subdomein het installeren van een CMS gemakkelijker maken en u een schone en eenvoudige URL-opmaak geven. Een standalone domein biedt u een blanco lei om mee te werken, maar u moet wel extra geld besteden aan registratie en vernieuwing en agressiever zijn in uw SEO-inspanningen. Kortom, het kiezen van de juiste hostingoptie voor uw blog hangt af van uw specifieke behoeften en doelen.