Bram en Lennert boeken

Bram en Lennert boeken? Dan ben je bij stageplan.be aan het juiste adres! Miguel Wiels en Niels Destadsbader zijn al lang fan, en intussen maakte ook de rest van Vlaanderen definitief kennis met het muzikale duo Bram & Lennert. Ze verzorgden al het voorprogramma van Niels Destadsbader tijdens zijn Sportpaleis-concerten en beleven vorige zomer hun doorbraak.

Bram en Lennert boeken en inhuren

U wilt Bram en Lennert boeken voor uw event? Via de website van Stageplan vind u een ruime keuze aan Nederlandstalige artiesten uit Vlaanderen en Nederland. Nederlandstalige artiesten zoals Bram en Lennert en vele andere vind u hier.

Bram en Lennert boeken? of wil u meer info aanvragen? Bel ons op telefoonnummer +32(0)480 658 244, of gebruik ons online contactformulier.

Aarzel niet om ons te contacteren, of maak een afspraak en spring eens binnen, in onze kantoren, die entertainment uitstralen. We maken graag tijd voor jou!

Al meer dan 15 jaar staan Bram & Lennert samen op het podium.

Eens waren ze wereldberoemd in Ninove en omstreken. En toen mochten ze het voorprogramma doen van Niels Destadsbader in het sportpaleis. Daarna ging het snel voor het Ninoofs duo en ondertussen mogen ze zich terecht een gevestigde waarde noemen. Met hun covers brengen ze iedere zaal aan het zingen en dansen. Wil je een levende jukebox aan het werk zien? Dan moet je bij een show van Bram & Lennert geweest zijn. Onder het motto: “U vraagt, wij spelen” kan het publiek suggesties roepen die het duo dan feilloos covert.

Dat ze één van de meest gevraagde entertainers  zijn, hoeft niemand te verwonderen. Meer dan 40 optredens en overal waar ze komen, steken ze de tent in brand. Bram & Lennert zijn op korte tijd een gevestigde waarde geworden . Dit duo brengt een twee uur durende set van covers, waarmee ze uw event moeiteloos op zijn kop zetten.

Bram en Lennert boeken? Je kan ze nu exclusief huren bij Stageplan!

BOEK HIER!

 

 

Wil je er ervan verzekerd zijn dat uw feest, event of festival een succes zal worden? Dan moet je abosuut Bram en Lennert boeken om de sfeer op uw feest, evenement of festival compleet te maken.

Over stageplan

Heel wat verschillende artiesten uit binnen en buitenland kan je boeken bij Stageplan. Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als je een Nederlandstalige artiest zoals bijvoorbeeld Bram en Lennert boeken wilt boeken. Stageplan is er voor jou, de organisator alsook voor de artiesten. Ons boekingskantoor was begin jaren 2000 niet alleen het allergrootste van Vlaanderen, het was ook het meest toonaangevende. En dat zal nu niet anders zijn.

Deze site is dan ook zoveel meer dan een boekings-site: We houden je up-to-date van alle nieuws uit de Vlaamse Showbizz.

​​​​​​​Stageplan zorgt ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt en denkt met je mee.
​​​​​​​

Of het nu om een concert gaat, een line up voor een festival, een bedrijfsevenement, noem maar op, we hebben het allemaal in huis. We werken enkel samen met de besten in hun vak. Zo kunnen we alvast veel werk uit jouw handen nemen en met onze jarenlange expertise zorgen voor een event waar je achteraf alleen maar tevreden op terug kan kijken!

​​​We hebben onze activiteiten uitgebreid: A&R, Management, Schrijverssessies, eigen opnamestudio, we hebben het allemaal in huis!

We hebben een studio waar we je songs ook verder kunnen uitwerken.

Bob Savenberg en Bram Van den Berghe staan ter uwer beschikking om voor jou een parcours uit te tekenen. En dit op lange termijn. Bob heeft meer dan 20 jaar ervaring met Artist-management, Bram is een jonge wolf met een neus voor muzikaal talent, een begenadigd schrijver en producer.

Stuur je demo’s naar music@stageplan.be.

​​​​​​​Wij luisteren er met plezier naar en geven onze professionele feedback, altijd.


Over Bram en lennert

Bram en Lennert boekenDe twee jonge Ninovieters Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 15 jaar samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert. De originele covers die ze op ieder event weten te brengen geven een heel nieuwe dimensie aan de nummers zoals enkel zij dat kunnen.

Daarnaast kunnen ze niet alleen uit de voeten met een op voorhand vastgelegde playlist, maar maken ze ook gebruik van het jukebox-concept: het publiek roept een liedje en Bram & Lennert spelen het meteen ter plaatse.

Meer dan 76 shows hebben ze gespeeld voorbije zomer. De straffe aftermovie hier in bijlage is hier een mooi bewijs van. Gentse Feesten, Bollekesfeesten, Popmasters, stadsfestivals en de tofste events, zowel corporate als openbaar, overal waar ze kwamen hebben ze “het dak eraf” of  “de tent kapot gespeeld”.

Bram en Lennert boeken? Contacteer Stageplan