UPS-noodvoedingskits

UPS noodantwoord, anderszins bekend als UPS-noodvoedingskits, wordt aanbevolen door de meeste elektriciens en de meeste grote bedrijven die vertrouwen op een gewone stroom van elektriciteit. Maar deze units zijn niet voor alleen grote bedrijven of instellingen die worden beschermd door UPS of A UPS-noodgenerator. Ze zijn een geweldig product voor iedereen die voorbereid wil zijn op een onvoorziene gebeurtenis in hun huis of bedrijf. Om de juiste UPS-noodvoedingsset te vinden, moet men kijken naar waar het allemaal over gaat en wat de voorgestelde producten zijn.

UPS-noodvoedingskits

UPS-noodvoedingen zijn er in veel verschillende stijlen, maten en spanningen. Er zijn drie belangrijke producten aangeboden door UPS – Emergency, Surge en Standard. Het back-upsysteem van de NOOD UPS is ontworpen om een snelle voeding te bieden in het geval van een volledige stroomstoring. Dit systeem gebruikt een tri-voudig paneelontwerp met een stroomstrip om drie 120V-verkooppunten aan te sluiten. Er zijn verschillende maten beschikbaar en de grotere maateenheden hebben meer kracht dan de kleinere. Het is het beste om deze UPS-eenheden in bulk te kopen, omdat ze niet goedkoop zijn en lang duren.

Een voorbeeld van een van deze UPS-noodvoedingskits is de UPS-noodvoedingsset voor bedrijven. Deze eenheden bieden drie fase-ups-stroom met een enkele uitlaat. Het heeft twee verkooppunten met twee fase netsnoeren. Deze draagbare eenheid is geschikt voor kleine bedrijven die mogelijk extra vermogen nodig hebben in geval van een uitval. Het heeft een uitlaat aan de voor- en kant en kan worden gebruikt om meerdere apparaten in één keer aan te sluiten. Sommige mensen verwijzen naar dit type UPS-eenheid als mini-ups vanwege de compacte grootte.

UPS-eenheden

Om het meeste uit deze UPS-eenheden te halen, moet u onderzoek doen naar welk model u nodig hebt. U vindt een lijst met voorgestelde producten op de website van de fabrikant. U kunt ook online forums bezoeken en advies vragen aan andere consumenten die dit soort UPS hebben gekocht. De fabrikant wordt aanbevolen om een enkele voorgestelde productlijn eenmaal per jaar vrij te geven, zodat er geen verwarring is over het specifieke artikel voor uw behoeften. De voorgestelde producten voor een UPS-noodstroomvoorziening zijn speciaal ontworpen om kritieke apparatuur en elektrische installaties te beschermen, zoals bedrijfsservers, gegevensopslagsystemen en zelfs kleine huishoudelijke apparaten.

Een van de voorgestelde producten voor een UPS-noodstroomvoorziening zijn oversparingsbeschermers voor verkooppunten, laadbeschermers voor motoren en ventilatoren en vloerspannerbeschermers voor computers. Als u een klein bedrijf uitvoert, is een van de dingen waar u op moet overwegen een redundant energiesysteem te investeren. Dit betekent dat het systeem in staat is om meer dan één apparaat tegelijk te ondersteunen. De meeste kleine bedrijven hebben geen driefasige UPS-stroombeveiligingen die zijn geïnstalleerd, zodat ze een extra back-upvermogenssysteem vereisen dat in staat is om het hoofd te bieden aan de acties die door hun machines worden geproduceerd.

Een UPS-noodstroomvoedingssysteem kan drie fase-ups, twee-fasen-ups en één fase-ups ondersteunen. Het heeft ook een maximale uitgang van 750 kva. Voordat u dit soort UPS koopt, is het raadzaam dat u onderzoek doet naar het bedrijf waar u het gaat kopen. Het bedrijf moet u een lange garantie kunnen bieden en ze moeten uitgebreide ervaring in het veld hebben.

Het is een goed idee om een ups-noodtoevoer te vragen die extra back-upgeneratoren heeft voor het geval de primaire generatoren falen. De meeste van deze noodbenodigdheden hebben ingebouwde back-upgeneratoren, maar het is raadzaam om te vragen of er extra back-upgeneratoren beschikbaar zijn als een aanbevolen add-on-functie. Het is ook verstandig om de capaciteit van de draagbare generator en het energieverbruik te overwegen. De voorgestelde producten voor een UPS-noodtoevoer zijn groot in grootte en in staat om alle soorten apparatuur te bieden die batterijen gebruiken om te bedienen.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het zoeken naar een vraag naar een noodhuizen is de levensduur van het apparaat. Het is belangrijk dat u een nood-ups koopt die een grote lading van energie aankan. Het is een goed idee om een eenheid te kopen die wordt geleverd met een garantie van twee jaar. Als het gaat om een noodstroomvoorziening, is het belangrijk om rekening te houden met de efficiëntie en de effectiviteit van het product. Al met al kan het juiste soort UPS-noodstroomvoorziening uw grootste bondgenoot blijken te zijn in tijden van stroomuitval en black-outs.


PK Solutions helpt u met analyse van uw (geplande) installatie, geeft UPS Noodvoeding advies , begeleidt u doorheen installatie en implementatie, en verzorgt een complete service na verkoop.

Ontstaan uit passie voor techniek en een schat aan ervaring in de UPS-sector is PK Solutions het antwoord op al uw problemen aangaande continuïteit van uw stroomtoevoer voor uw meest essentiële bedrijfsprocessen.

PK Solutions BV
BE 0821.817.553
+32 3 600 79 35
info@pksolutions.be
PK Solutions
Wayenborgstraat 9
2800 Mechelen (Antwerpen)
België