Linkbuilding uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Linkbuilding Vlaanderen behandeld de linkbuilding en SEO van meer dan 100 bedrijven in Vlaanderen.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Zelf aan links geraken is zeer  moeilijk, probeer het maar eens uit! Stuur 100 mails naar interessante bedrijven en vraag of ze een link willen ruilen. Je zal snel merken dat het niet lukt, 80 procent weet niet waar het over gaat, de meeste beseffen niet wat de limpact van linkbuilding is, 90 procent kan hun website niet zelf aanpassen en kan dus ook geen links plaatsen. Ze moeten het doorgeven aan de webdesigner en die doet er ook niets meer … Daarom is je Linkbuilding uitbesteden zeker aan te raden.

Wij beschikken over meer dan 3000 eigen website in verschillende niches, wekelijks komen er websites bij. Wij werken niet via linkruil. Wij ontwikkelen voor onze klanten relevante websites waar hun links komen op te staan. Deze websites hebben een goede DA en PA wat belangrijk is voor de waarde van de link. Want een link op een website die niet relevant is of ook geen hoge DA en PA waarde heeft brengt niets op!

Wat is link building en waarom is het belangrijk

Linkbuilding uitbestedenBij linkbuilding (link opbouw) probeer je hyperlinks van andere websites te laten verwijzen naar de website van je bedrijf. Dit doe je om hoger in zoekmachines te komen. Een hyperlink, ook wel een link genoemd. Zoekmachines zoals Google gebruiken links om het internet te doorzoeken en in kaart te brengen. Dit wordt ook wel indexeren of crawlen genoemd. Google gaat als het ware van link naar link en ontdekt waar pagina’s en websites over gaan. Als het een pagina tegenkomt dan slaat hij deze op in de index.

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Dit is essentieel voor je positie in zoekmachines zoals Google. Google ziet links naar jouw website namelijk als een stem van iemand. En hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien.

Google waardeert linkbuilding

Door uitlatingen van Google is bekend dat het verkrijgen van links naar een webpagina het belangrijkste onderdeel is om hoog te scoren in de zoekresultaten. Links als een ‘ranking factor’ zorgde ervoor dat Google zich onderscheidde van de concurrentie omdat door deze links veel betere kwaliteit naar boven kwam. Een link naar een pagina is immers een stem voor die pagina en op die manier kon Google de dominante positie opbouwen die het nu heeft.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het opbouwen van links een echte business is geworden. Mensen gebruiken Google vaak en als er business te halen valt dan moet je met je bedrijf hoog scoren in de zoekresultaten. Er zijn veel technieken om links te vergaren en deze variëren in moeilijkheid. Over het algemeen kun je stellen dat linkbuilding een lastig onderdeel van zoekmachine optimalisatie is maar om hoog te scoren heb je dit absoluut nodig en linkbuilding is trouwens de toekomst.

Slechte links bestaan ook

Linkbuilding kan onderhevig zijn aan manipulatie. Vooral in het verleden werkten slechte links nog prima om hoog te scoren in Google en maakten veel SEO-ers daar handig gebruik van. Deze slechte links worden ook wel spamlinks genoemd. Google is niet gek en straft tegenwoordig met penalties misbruik van links. Het is belangrijk dat je je niet inlaat met spamlinks en met het juiste SEO bedrijf in zee gaat vandaar is linkbuilding uitbesteden de beste zaak. Links op websites die niet relevant zijn aan uw producten en diensten zijn ook geen goede links, Google weet dit!

Maar wat is het juiste SEO bedrijf?

Dat is een linkbuilding kantoor die linkbuildingtechnieken toepast die Google accepteert. Omdat Google slimmer is dan vroeger zie je dat slechte links ook minder goed werken. Het verkrijgen van goede links is dus een rotsvast advies en is onmisbaar voor succes in de Google top 10 lijst.

Waarom kiezen voor Link building Vlaanderen?

Wij zijn intussen 10 jaar actief op het gebied van linkbuilden. Je Linkbuilding uitbesteden aan ons team is de juiste keuze want linkbuilding moet op de kuiste manier gebeuren. Gebeurd dit niet dan kan je  afgestraft worden in Google. Uw Linkbuilding uitbesteden aan ons betekend dat je links krijgt met heel veel waarde. Wij plaatsen links op zeer relevante websites, deze websites hebben een DA +40, DR +30 en een TF en CF 30 +. Kies voor een expert als je van plan bent om met linkbuilding te starten. Wij kunnen ook blogs voor jullie schrijven op plaatsen op High Quality websites.

 

Contacteer ons

Je Linkbuilding uitbesteden aan ons kantoor is een goede zaak. Vraag vandaag nog meer info of een offerte. Mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier.

 


Zorg dat je ook in de Top 5 van Google staat

Veel ondernemers zijn op zoek naar nieuwe en unieke manieren waarop ze de zichtbaarheid van hun website kunnen vergroten en vragen zich af waarom ze linkbuilding zouden moeten uitbesteden. Linkbuilding is geen moeilijke taak als men de basisvereisten begrijpt om het op de juiste manier te doen maar dat is nu net het probleem. Wie beschikt nu over websites die kunnen dienen voor Linkbuilding uitbesteden. De belangrijkste reden voor het uitbesteden van dit werk is om de zichtbaarheid van de website te verbeteren en deze populairder te maken zodat deze meer bezoekers trekt. De reden waarom de website meer bezoekers trekt, is vanwege de grotere zichtbaarheid in verschillende zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Wanneer een bezoeker van een zoekmachine een zoekterm invoert die de URL van uw website in het zoekveld bevat, zal dit automatisch de zichtbaarheid van uw website in die specifieke zoekterm vergroten.

Als u een gevestigde online marketingstrategie heeft die een staat van dienst heeft in het brengen van kwalitatief hoogstaand verkeer naar uw website, dan zult u zeer tevreden zijn met de resultaten van deze methode van linkbuilding. Er zijn veel bedrijven in de wereld die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van hoogwaardige links naar websites. Deze bedrijven zijn ook gespecialiseerd in het opbouwen van relaties met andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van hoogwaardige banden met u. Het belangrijkste voordeel van het benaderen van een bedrijf als dit is dat ze al een systeem hebben om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen die ze voor je website zullen gebruiken. Dit betekent dat ze u links zullen geven die betrekking hebben op uw producten en / of diensten, wat op zijn beurt de positie van uw website op de resultatenpagina van zoekmachines zal verhogen. De linkbuilder biedt u ook gegarandeerde rankings op basis van hun eigen algoritmen voor zoekmachineoptimalisatie en garandeert dat deze rankings voor een lange periode behouden blijven. Inderdaad Linkbuilding uitbesteden kan niet via elk bedrijf.

Linkbuilding kan een zeer uitdagend proces zijn en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het een continu proces blijft als je de gewenste resultaten wilt behalen. Linkbuilding doe je door in contact te komen met andere websites die mogelijk ook gerelateerd zijn aan de jouwe. Veel mensen die aan linkbuilding doen krijgen dagelijks mails voor linkruil. Doe dit niet! De backlinks die je krijgt staan meestal tussen 10 tot 300 andere links, hoe meer links op een pagina hoe minder waarde. Links moeten ook in de content van een website staan en niet op een linkpartner pagina. Vraag meer info hieronder aan de experts van Linkbuilding uitbesteden.

Een laatste tip:  U moet ook in gedachten houden dat u om succes te behalen de regels van de zoekmachines en de linkbuilding-industrie moet volgen en proactief moet blijven om uw bedrijf te verbeteren… Dus je Linkbuilding uitbesteden aan de juiste partij is belangrijk!