Linkbuilding uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Linkbuilding Vlaanderen behandeld de linkbuilding en SEO van meer dan 100 bedrijven in Vlaanderen.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Zelf aan links geraken is zeer  moeilijk, probeer het maar eens uit! Stuur 100 mails naar interessante bedrijven en vraag of ze een link willen ruilen. Je zal snel merken dat het niet lukt, 80 procent weet niet waar het over gaat, de meeste beseffen niet wat de limpact van linkbuilding is, 90 procent kan hun website niet zelf aanpassen en kan dus ook geen links plaatsen. Ze moeten het doorgeven aan de webdesigner en die doet er ook niets meer … Daarom is je Linkbuilding uitbesteden zeker aan te raden.

Wij beschikken over meer dan 3000 eigen website in verschillende niches, wekelijks komen er websites bij. Wij werken niet via linkruil. Wij ontwikkelen voor onze klanten relevante websites waar hun links komen op te staan. Deze websites hebben een goede DA en PA wat belangrijk is voor de waarde van de link. Want een link op een website die niet relevant is of ook geen hoge DA en PA waarde heeft brengt niets op!

Wat is link building en waarom is het belangrijk

Linkbuilding uitbestedenBij linkbuilding (link opbouw) probeer je hyperlinks van andere websites te laten verwijzen naar de website van je bedrijf. Dit doe je om hoger in zoekmachines te komen. Een hyperlink, ook wel een link genoemd. Zoekmachines zoals Google gebruiken links om het internet te doorzoeken en in kaart te brengen. Dit wordt ook wel indexeren of crawlen genoemd. Google gaat als het ware van link naar link en ontdekt waar pagina’s en websites over gaan. Als het een pagina tegenkomt dan slaat hij deze op in de index.

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Dit is essentieel voor je positie in zoekmachines zoals Google. Google ziet links naar jouw website namelijk als een stem van iemand. En hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien.

Google waardeert linkbuilding

Door uitlatingen van Google is bekend dat het verkrijgen van links naar een webpagina het belangrijkste onderdeel is om hoog te scoren in de zoekresultaten. Links als een ‘ranking factor’ zorgde ervoor dat Google zich onderscheidde van de concurrentie omdat door deze links veel betere kwaliteit naar boven kwam. Een link naar een pagina is immers een stem voor die pagina en op die manier kon Google de dominante positie opbouwen die het nu heeft.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het opbouwen van links een echte business is geworden. Mensen gebruiken Google vaak en als er business te halen valt dan moet je met je bedrijf hoog scoren in de zoekresultaten. Er zijn veel technieken om links te vergaren en deze variëren in moeilijkheid. Over het algemeen kun je stellen dat linkbuilding een lastig onderdeel van zoekmachine optimalisatie is maar om hoog te scoren heb je dit absoluut nodig en linkbuilding is trouwens de toekomst.

Slechte links bestaan ook

Linkbuilding kan onderhevig zijn aan manipulatie. Vooral in het verleden werkten slechte links nog prima om hoog te scoren in Google en maakten veel SEO-ers daar handig gebruik van. Deze slechte links worden ook wel spamlinks genoemd. Google is niet gek en straft tegenwoordig met penalties misbruik van links. Het is belangrijk dat je je niet inlaat met spamlinks en met het juiste SEO bedrijf in zee gaat vandaar is linkbuilding uitbesteden de beste zaak. Links op websites die niet relevant zijn aan uw producten en diensten zijn ook geen goede links, Google weet dit!

Maar wat is het juiste SEO bedrijf?

Dat is een linkbuilding kantoor die linkbuildingtechnieken toepast die Google accepteert. Omdat Google slimmer is dan vroeger zie je dat slechte links ook minder goed werken. Het verkrijgen van goede links is dus een rotsvast advies en is onmisbaar voor succes in de Google top 10 lijst.

Waarom kiezen voor Link building Vlaanderen?

Wij zijn intussen 10 jaar actief op het gebied van linkbuilden. Je Linkbuilding uitbesteden aan ons team is de juiste keuze want linkbuilding moet op de kuiste manier gebeuren. Gebeurd dit niet dan kan je  afgestraft worden in Google. Uw Linkbuilding uitbesteden aan ons betekend dat je links krijgt met heel veel waarde. Wij plaatsen links op zeer relevante websites, deze websites hebben een DA +40, DR +30 en een TF en CF 30 +. Kies voor een expert als je van plan bent om met linkbuilding te starten. Wij kunnen ook blogs voor jullie schrijven op plaatsen op High Quality websites.

 

Contacteer ons

Je Linkbuilding uitbesteden aan ons kantoor is een goede zaak. Vraag vandaag nog meer info of een offerte. Mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier.

 


Link Building Diensten

Bij Linkbuilding uitbesteden geloven we in het creëren van links alleen van de hoogste kwaliteit. Alle backlinks zijn whitehat en worden handmatig gecreëerd door ons team van getalenteerde content marketeers. De content die we creëren is ontworpen om waarde toe te voegen aan het dagelijks leven van uw potentiële klanten, niet om meer ruis toe te voegen aan een toch al overvol web. Wij gebruiken content marketing om content op zeer relevante websites en blogs te plaatsen om uw merk te promoten en backlinks van hoge kwaliteit naar uw website op te bouwen.
We bereiken echte website redacteuren en bloggers in relevante sectoren die al een gevestigd publiek hebben en voorzien hen van deskundig geschreven, relevante en deelbare content.

Digitale PR

Ons team creëert zeer linkable assets zoals infographics of interactieve media op uw website. Ons team verstuurt vervolgens deze middelen samen met een persbericht naar onze contacten met het doel backlinks te verdienen van bronnen met een hoge waarde.

Bedrijfsvermeldingen & lokale citaties

Hoogwaardige en niche-relevante bedrijfsvermeldingen zijn nog steeds een must voor elk backlinkprofiel.
Wij maken onze bedrijfsvermeldingen handmatig, compleet met zoveel mogelijk details over uw bedrijf.
Ze bieden de broodnodige NAP-informatie die nodig is voor lokale SEO.

Ons Link Building Proces

Ons 7-stappen whitehat Linkbuilding uitbesteden proces is beproefd en getest en heeft bewezen resultaten op te leveren. Het is een transparant en collaboratief proces dat u betrokken houdt tijdens het proces, wat betekent dat u vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit van de links die naar uw website wijzen.

Hoe werkt je linkbuilding uitbesteden?

1. Raadpleging: Onze linkbuilding experts bespreken uw wensen en begrijpen de behoeften van uw bedrijf, evenals die van uw klanten. We zullen een reeks link building strategieën aan u voorstellen en een implementatieplan opstellen.

2. Website & Content Review: Om links van hoge kwaliteit naar uw website te bouwen, hebt u inhoud van hoge kwaliteit nodig om naar te linken. We bekijken uw website om te ontdekken welke links u momenteel heeft.

3. Onderzoek: We onderzoeken inhoudelijke ideeën die relevant zijn voor uw doelmarkt samen met potentiële linkdoelen van over het hele web om een strategie met de breedst mogelijke aantrekkingskracht op te bouwen.

4. Ideeëngeneratie: Ons in-house team zal content ideeën ontwikkelen die geschikt zijn voor uw bedrijf, uw doelmarkt en de behoeften van potentiële uitgevers. Door het op elkaar afstemmen van alle 3 kunnen we onze succesratio en het aantal gebouwde links maximaliseren.

5. Creatie van inhoud en middelen: Met behulp van content schrijvers, ontwerpers en ontwikkelaars creëren we de content en assets die nodig zijn om uw linkbuilding campagne te voeden.

6. Outreach: Eenmaal gecreëerd zal ons Linkbuilding uitbesteden team de content en assets pitchen aan onze bestaande contacten, maar ook aan redacteuren en bloggers van relevante websites.

7. Rapportage: Naast voortdurende feedback over de campagne ontvangt u van ons maandelijks een rapport over de opgebouwde links en de bijbehorende statistieken, zoals views en social shares.

Op onze linkbuilding uitbesteden dienst kunt u vertrouwen

Link building is een van de beste manieren om uw positie op zoekmachines te verhogen en uw domein autoriteit te verbeteren, maar het is ook een van de moeilijkste en meest tijdrovende SEO taken.

Bij Linkbuilding Vlaanderen bieden wij betaalbare link building diensten aan voor bedrijfseigenaren en marketingbureaus die op zoek zijn naar Linkbuilding uitbesteden, zodat u een voorsprong kunt nemen op uw concurrentie zonder tijd te verspillen.

Al onze links worden vanaf nul opgebouwd. Wij hebben geen privé blogging netwerk, en elke link wordt gevonden op basis van uw behoeften. Wij leren uw bedrijf en uw niche kennen en bereiken websites met het verzoek om een gastbericht te plaatsen. Vervolgens schrijven we inhoud van hoge kwaliteit en voegen we een link naar uw website toe, en sturen we u uw links in een rapport.

Wij zijn ervan overtuigd dat we een kosteneffectieve, kwalitatief hoogwaardige link building oplossing bieden die grote waarde levert aan zowel bedrijven als marketingbureaus. Neem contact op om meer te weten te komen of om een offerte aan te vragen.

Link building diensten voor bureaus

Als u een marketing bureau of SEO bureau bent op zoek naar het uitbesteden van uw link building projecten, dan staat het team van Linkbuilding uitbesteden klaar om te helpen. We hebben gewerkt met enkele van de meest gerespecteerde SEO-bedrijven in Vlaanderen en Nederland op linkbuilding campagnes, en we zouden graag uw bedrijf te helpen, ook. Of u nu geïnteresseerd bent in het uitproberen van onze diensten of u wilt tonnen werk van uw klanten in één keer kwijt, neem contact met ons op en we maken een afspraak voor een gesprek.

Heeft u een vraag over onze betaalbare linkbuilding?

Het is moeilijk om het juiste linkbuildingbureau te vinden om aan uw campagne te werken, en we begrijpen dat u vragen zult hebben voordat u zich aanmeldt. We hebben hieronder een aantal van onze meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet, maar als u nog steeds wilt praten, dan zijn we een en al oor.

Wat komt er kijken bij een typische linkplaatsing?

Bij Linkbuilding uitbesteden, zijn we gepassioneerd over de integriteit van onze link building diensten en ervoor te zorgen dat we authentieke, hoge kwaliteit backlinks leveren aan onze klanten. Nieuwe links in order content proppen of links op rommel websites plaatsen werkt gewoon niet, en gast bloggen blijft één van de meest effectieve manieren om kwalitatieve, in-content links te verkrijgen waar Google en andere zoekmachines van houden.

Wanneer u zich aanmeldt voor een link building pakket, zullen wij onderzoek doen naar uw niche en websites vinden waarvan wij denken dat ze geschikt zouden zijn voor een link. We benaderen de website-eigenaren één-op-één en vragen of ze onze inhoud willen accepteren, waarna één van onze hoogopgeleide contentmarketing-specialisten aan de slag gaat met het produceren van de inhoud voor de website. We plaatsen een link terug naar uw website en gebruiken een van de door u gekozen zoekwoorden, waarna het artikel wordt gepubliceerd.

Het is belangrijk dat we benadrukken dat we een op maat gemaakte, white hat link building service aanbieden. Er is geen twijfel dat je goedkopere link building alternatieven online kunt vinden, maar het plaatsen van je gastberichten op websites van lage kwaliteit is gewoon niet genoeg. Zorg ervoor dat u investeert in kwalitatieve links, of u zou blijvende schade kunnen toebrengen aan uw backlink portfolio en bestraft worden. Maar geloof ons je Linkbuilding uitbesteden blijft de beste keuze.